Almanyamı Turkiyemi?
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Almanyamı Turkiyemi?
-
05-10-2019, 14:14:31Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Mesut Ozil, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da neler yapabileceğini ligin ilk yarısında gosterdiğini belirtti. Mesut, spor dergisi Sportbild'in ''www.sportbild.de'' adlı internet sitesine verdiği roportajında, maclarda ağırlığını koymak ve sorumluluk ustlenmek istediğini belirterek, ''Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da neler yapabileceğimi ilk devrede gosterdim'' dedi. Sol ayağını her zaman iyi kullandığını ve futbol tekniğini de sokaklardaki oyun sahalarında oğrendiğini ifade eden Mesut, boyle sahalarda 6 yaşından itibaren okul sonrasında arkadaşları ve ağabeyiyle her gun futbol oynadığını anlattı. Oyun sahalarının citle orulu olması nedeniyle bu yerlere ''maymun kafesi'' adını verdiklerini belirten Mesut, ''Sıkca bahse girerek oynardık. Coğu zaman da ben kazanırdım'' dedi. ''FC Schalke 04 ile 12 Ağustos 2006 tarihinde 17 yaşındayken Bundesliga'da ilk karşılaşmada oynadınız. Neden burada mutlu olmadınız'' şeklindeki bir soruya karşılık da Mesut, bu konunun kendisi icin kapanmış olduğunu belirterek, kendisi icin şimdi en onemli şeyin Werder Bremen'deki başarısı olduğunu ifade etti. Werder Bremen'de yoneticilerin kendisine guven verdiklerini, buna başarılı olması icin ihtiyac duyduğunu kaydeden Mesut, Werder Bremen'e gelmeden once teknik direktor Thomas Schaaf ve menajer Klaus Allofs ile goruşmeler yaptığını, kendisini samimiyetle istediklerini, bunun da kendisini cok etkilediğini anlattı. Mesut, Weder Bremen'in kendisi icin mukemmel bir kulup olduğunu ve burada kendisini geliştirebileceğine inandığını belirtti. Schaaf'ın kendisiyle cok konuştuğunu, iyi oyunlardan sonra ovduğunu, bunun da kendisine guven verdiğini ifade eden Mesut, ''Kendini iyi hissettiğin zaman, başarı da doğrudan geliyor. Bunu ilk devrede gorduk'' değerlendirmesini yaptı. Werder Bremen'in FC Schalke 04'e karşı cumartesi gunu oynayacağı karşılaşmanın hatırlatılması uzerine de Mesut, ''Bu tabii ki benim icin ozel bir mac olacak'' dedi. - LOW, KADROYA CAĞIRACAK MI? - Ote yandan, spor dergisi Kicker, Alman milli takımı teknik direktoru Joachim Low'un, Norwec ile oynayacakları hazırlık macı icin Mesut'u kadroya cağırmasının beklendiğini yazdı. Mesut'un, Alman milli takımında mı yoksa Turk milli takımında mı oynamayı tercih edeceği bir sureden bu yana iki ulkede de merak konusu oluyor. MARATON __________________