''Mourinho'nun listesi hazır!'' İtalyan Basını; Inter'in Portekizli teknik direktoru Jose Mourinho'nun sezon sonunda kadrosunda gormek istediği isimleri yonetim ve başkan Massimo Moratti'ye ilettiğini iddia etti. Mourinho'nun; Didier Drogba, Sergio Aguero ve Robert Acquafresca icin başkandan acık cek aldığı iddia ediliyor. "Bana Drogba, Aguero ve Acquafresca'yı alın!.." Corriere Dello Sport; Jose Mourinho'nun sezon sonunda kadrosunda gormek istediği isimleri yonetim ve başkan Massimo Moratti'ye ilettiğini iddia etti. Portekizli teknik adamın Adriano ve Mario Balotelli'den istediği verimi alamaması sebebiyle, son 3 yılın Serie A şampiyonu Inter'de İsvecli yıldız Zlatan Ibrahimovic forvet hattındaki tek secenek olarak duşunuluyor. Takımın hucum potansiyelindeki ceşitliliğin yetersizliğinden şikayet eden Mourinho'nun sezon sonunda kadrosunu Didier Drogba (Chelsea), Sergio Aguero (Atletico Madrid) ve kiralık verilen Robert Acquafresca'yla (Cagliari) takviye etmek istediği tahmin ediliyor. Bu transferlerin gercekleşmesi durumundaysa Hernan Crespo, Julio Cruz ve Mario Balotelli'nin takımdaki durumlarının ne olacağıysa merak konusu!.. kaynak : ajansspor __________________