Ronaldo'yu Madrid'e bekliyorum!
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ronaldo'yu Madrid'e bekliyorum!
-
05-10-2019, 14:13:33Real Madrid'in başarılı savunma oyuncusu Pepe İspanyol Basını'na yaptığı acıklamada; milli takımdan arkadaşı Cristiano Ronaldo'yla aynı kulupte oynamak istediğini ve yıldız oyuncunun yakın zaman icinde Santiago Bernabeu'da kendisine katılacağına inandığını ifade etti. 2008/09 Sezonu oncesinde transferde Cristiano Ronaldo uzerinde yoğunlaşan ancak Manchester United'ı ikna edemediği icin umduğunu bulamayan Real Madrid'in Portekizli yıldızla ilgili aşkı vatandaşı Pepe'ye de sıcradı. Başarılı savunma oyuncusu AS Gazetesi'ne yaptığı acıklamada; vatandaşının yakın zaman icinde Santiago Bernabeu'da kendisine katılacağına inandığını ifade etti. Kararın oncelikle Ronaldo'da olduğuna değinen Pepe "Buraya gelmek istediği takdirde yonetimimizinde kendisini istediğini biliyorum" dedi. Başkent ekibinin ligdeki durumunu da yorumlayan Pepe; Barcelona'nın hata yapacağına inandığını belirtti ve ekledi "İmkansız diye birşey yoktur, fırsatlar doğacağına eminim. Onemli olan bunları değerlendirebilmek." ajansspor.com __________________