Nani: “Carragher’ın yaptığının futbolla alakası yok”
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Nani: “Carragher’ın yaptığının futbolla alakası yok”
-
05-10-2019, 14:11:50Manchester United’ın Portekizli yıldızı Nani, Liverpool macında sakatlanmasına neden olan Jamie Carragher’ı affedemedi. Lig liderli Manchester United’ı 3-1’lik skorla deviren Liverpool, buyuk moral depolamıştı. Mac sırasında Jamie Carragher’ın mudahalesiyle yurekleri ağızlara getiren Nani, İngiliz oyuncuya olan ofkesini dile getirdi. Mac sonrası Carragher’ın dilediği ozru kabul etmediğini belirten 24 yaşındaki Portekizli oyuncu, “Carragher’ın beni sakatlamaya donuk ikinci hareketi bu. Gectiğimiz sezon bu mudahaleyi yaptığında 2 ay sahalardan uzak kalmıştım. Bu macta ise daha şanslıydım. Ne duşuneceğimi bilemiyorum. Ancak Carragher’ın yaptığının futbolla bir alakası yok” dedi. Bacağının halini gorduğu anca cok korktuğunu belirten Nani, “Bacağımı gorduğum anda şoke oldum. Benim icin sezonun bittiğini duşundum. O anda ne duşuneceğimi bilemedim ve ağlamaya başladım” dedi. İngiliz futbolunu seven insanların bu mudahaleleri gormek istediğini savunan yıldız oyuncu, “Eğer guclu değilseniz, surekli olarak sakatlanırsınız. Taraftar bu tip mudahaleleri gormekten mutlu oluyor. Her mac sonrası aynı ayağıma 3-4 tekme yerim. Yıldız oyuncular korunsun gibi bir duşuncem yok. Sadece adil olunmasını istiyorum. Dunyanın neresinde olursa olalım, Carragher’ın mudahalesi sonrası bir kart cıkardı. Hicbir cezalandırılmanın gelmemesi, beni uzdu. Bu hamleleri cezalandırırsanız, benzer sorunlarla kimse karşılaşmaz” şeklinde konuştu. Goal __________________