Futbolcu Olmak İstiyorum
Futbol0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Futbolcu Olmak İstiyorum
-
05-10-2019, 14:09:23Oncelikle bu işlerden anlayanların yorum yapmasını boş boş yorumlar gelmemesini istiyorum.Bizim ulkemizde kimse yapıcı değil herkes yıkıcı, herkes birbirinin gozunun icine bakıyor.Destek olmak sıfır! Herkes kostek oluyor..orneğin ben bununla ilgili cok yazı okudum..Yok alt yapıya girmeliydin..Yok cok calışman lazım..Yok eksiklerin var..Herkes sanki Ferguson'ın teknik ekibinde sanki her şeyi cok biliyorlar..Kimse bak şuraya git şunu yap şuralarla goruş olabilir gibi '' İCİ DOLU '' bir bilgi vermiyor.. - Bana gelcek olursak; - 18 yaşındayım. - Boyum 1.80 - Kilom 63 ama biraz daha alabilirim gerekirse.. - Futbol aşığıyım. -Futbol bilgim fazla.Singapur ligini bile takip ederim o derece anlıyorum. -Ama aileden olsun okul olsun kucuklukten bir altyapımız olmadı zaten bulunduğumuz şehirde de bir imkan yoktu. -Şu anda Yalova'da oturuyorum.SInavlarım var Lise Son sınıftayım.Seneye malum universite zamanı.. - Bir şekilde futbol dunyasına girip cok iyi oynayıp kendimi gostermek istiyorum bir şekilde bunu başarmak istiyorum gercekten cok iyiyim futbolda ama daha onceden bir yere girme imkanım olmadı. -Herkes yaşın gecmiş muhabbeti yapıyor ben bundan bıktım herkes 10 yaşında başlamak zorunda mı ?? -Goruyoruz milli takımın halini butun yetiştirilen futbolcularımız fos kimse k.bakmasın Hırvatistan macında gorduk. Destek olmanızı bekliyorum bi bilen biri bilgilendirsin ya bıktım ben umutsuzluğu sevmem. BEN FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM ! YAŞIM 18 AMA 20 YAŞINDA GİRSEM NE OLUR BELKİ COK İYİ BİR FUTBOLCU OLCAM ?? LİSANSIMI CIKARTACAK DESTEK OLCAK ŞANS VERCEK TEK 1 YER YOK MU ?? İSTANBULA DA GİDERİM ANKARAYA DA BUNUN İCİN ANTALYA'YA DA FARKETMEZ.AYRICA PARALI OZEL YERLER DE OLABİLİR YETERKİ BENİ KULUPLERİN İCİNE SOKABİLSİNLER.GEREKİRSE COK PARALAR DA HARCAMAYA HAZIRIM YETER Kİ BENİ SONUNDA FUTBOLCU YAPSINLAR.PARA ONEMLİ DEĞİL ! YAŞIN GECMİŞ GEYİĞİ YAPMADAN İŞİ BİLENLER BİR BİLGİLENDİRİRLERSE COK SEVİNİRİM.. __________________