Gokcek'ten A.Gucu acıklaması
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gokcek'ten A.Gucu acıklaması
-
05-10-2019, 05:59:37Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gokcek, hakkında 'Melih Gokcek, Ankaragucu'nde vazgecti' şeklinde cıkan haberlere acıklık getirdi. Cıkan haberle ilgili yanlış anlaşılma olmaması icin ilk defa konuyla ilgili resmi bir acıklama yapma ihtiyacı duyduğunu belirten Melih Gokcek, acıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Cıkan haberle ilgili yanlış bir anlaşılma olmaması icin ilk defa bu konuyla ilgili resmi bir acıklama yapmak zorunda kaldım. Ankaragucu Spor Kulubu tartışmasız, 4 Ankara takımı arasında en eski ve en cok taraftarı olan guzide bir kulubumuzdur. Oteden beri Ankara'da, '1 veya 2 tane kulup olsun ama şampiyonluğa oynasınlar' diye Ankaralılar'ın ortak goruşu vardı. Ben de bu niyetle, Ankaraspor'un yoneticilerinden Ankaragucu yoneticileri ile işbirliği yaparak, Ankaragucu şemsiyesi altında Ankaragucu'nun 100. yılında şampiyonluğa oynayan bir takım gercekleştirilmesi amacıyla telkinde bulundum. Bu konuda Sayın Cemal Aydın ve Sayın Serdar Ozersin ile 2 kez bir araya geldik. Kendilerine ortak yonetim ve mevcut olan Ankaragucu uyesi kadar uye yapılmak suretiyle 2 kulubun tum imkanlarını Ankaragucu catısı altında birleşmesini teklif ettim. Daha sonra konunun medyaya intikal etmesi uzerine Sayın Cemal Aydın, "Ben kulubu satıyor konuma gelmek istemem" diyerek, saygıyla karşıladığım bir yorumda bulundular. Bu nedenle ben de kendisinden başkanlığa da devam etmesini rica ettim. Ve bu arada kendisi ile telefonla goruştum. Ancak daha sonraki goruşmelerimi Sayın Serdar Ozersin'le surdurdum. Ancak bu goruşmelerin son noktasında Sayın Serdar Ozersin'den 'Yonetim icin evet, ancak uye icin şu anda evet diyemiyoruz" cevabını aldım. Ben de bu cevaba saygı duyduğumu belirterek kendilerine başarılar diledim." __________________