Timsah, Sakaryaspor ile yaptığı hazırlık macını 4-1 kazandı. Yeşil Beyazlıların Fransız hocası Le Guen, Sakaryaspor karşılaşmasının, mac eksiği olan 3 oyuncu icin cok yararlı gectiğini soyledi. Bursaspor, Super Lig’in 4’uncu haftasında Akhisar Belediyespor ile sahasında oynayacağı macın provasını, 2’nci Lig Beyaz Grup takımlarından Sakaryaspor’u 4-1 mağlup ettiği ozel karşılaşma ile değerlendirdi. Bursaspor’un Fransız teknik direktoru Paul Le Guen, milli mac arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerinin altını cizdi. Takımda, milli takımlara gidenler, sakat oyuncular, dinlendirilen ve izinli oyuncular nedeniyle 10 oyuncudan yoksun bir hafta gecirdiklerinin altını cizen Le Guen, “Sakaryaspor mucadelesi, mac eksiği olan 3 oyuncumuz icin cok yararlı gecti” diyerek şunları soyledi: “Verilen mucadele ve alınan farklı galibiyet beni mutlu etti. Sakaryaspor ile iyi bir antrenman macı oynadık. Sezon başında bizimle birlikte olamayan ve henuz ritm tutamayan Kembo Ekoko, Deniz Yılmaz ve Dzon Delarge icin iyi bir fırsat oldu. Oyunları, takıma adapte olmaları beni sevindirdi. Macta şans verdiğim tum oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calıştı. O nedenle memnun oldum. Tabiki daha iyisini de yapabilirdik. Gercekten iyi bir hazırlık macıyla haftayı tamamladık. Şimdi, sahamızdaki oynayacağımız Akhisar Belediyespor lig macına odaklanacağız.” bursasporluyuz.org