Erkan Korustan, Batalla'nın psikolojik durumunun iyi olmadığını, yapılanın cezasız kalmayacağını soyledi. Bursaspor'da Batalla krizi buyuyor. Konu hakkında acıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Erkan Korustan, Batalla'nın psikolojik durumunun iyi olmadığını, yapılanın cezasız kalmayacağını soyledi. Şok karar sonrasında, Kasımpaşa macı oncesi kamp icin takım akşam saatlerinde Ozluce Tesisleri'nde toplanırken Arjantinli yıldız tesislere gelmedi. Yeşil beyazlı yonetim de Ozluce Tesisleri'nde bir araya gelirken, telefonla ulaşılamayan Batalla'nın aracında bulunan GPS sinyalinden İstanbul Ataturk Havalimanı'nda olduğu ortaya cıktı. Başkan Erkan Korustan yaşananlar sonrasında basın mensuplarına konuyla ilgili acıklamada bulundu. Başkan Korustan, "Bursaspor Kulubu sorunla karşı karşıya. Bursasporumuzun hem kaptanı, hem de uzun yıllar hizmet etmiş Pablo Batalla ile ilgili problem var. Bursaspor forması bu kadar ucuz değil. Bizim de anlamadığımız, Batalla'nın icinde bulunduğu psikolojik problemler var. Sayın Daum'un geldiğinden beri yaşanan tabloyu anlatacağım. Yeni bir durum değil. Batalla sezonun ilk macında Daum'a gelerek kendi sisteminde oynayamayacağını iletti. Sayın Daum da bunu kabul etmemiştir. 'Bu takımın liderisin, ben sana uyarım' diyerek rahatlatmıştır. Batalla'nın sezon başında menajerleri teklif olduğunu ve Bursaspor Kulubu evet derse Batalla'nın gitmek istediği iletildi. Bizim satmak istemediğimizi soyledik ve goruşme taleplerini reddettik. Biz kabul etmedikten sonra menajerler, 'Batalla'nın sozleşmesinde iyileştirme yapın' dediler. Rahmetli İbrahim Yazıcı sonrasında bir iyileştirme de biz yaptık. Pablo yine duzeldi. Sonra problem olmadı. Jubileni burada yap dedik. Ama Sivasspor macından sonra yaşanan olaylar bizi hayrete duşurdu" dedi. "BURSASPOR FORMASI BU KADAR UCUZ DEĞİL" "Batalla Sivasspor macından sonra sayın Daum'un kendisine saygısızlık ettiğini soylemiş" diyen Erkan Korustan, "Babası ve menajerini Bursa'ya cağırmış. Menajerleri goruştukten sonra hakaret olmadığını yanlış anlaşılma olduğunu soylemiş. Tum futbolcuların icinde gercekleşiyor. Kesinlikle Daum'un saygısızlığı soz konusu değil. Boyle olsa tum futbolcular tepki gosterir. Tercumanlar da boyle bir şey olmadığını soyluyor. 'Bizim paramızı vermeden sizinle goruşmeyiz' dedi menajerler. Biz tum futbolcuların parasını eksiksiz oduyoruz. 1 milyon 100 bin euro şimdiye kadar aldı. 740 bin euro da bu hafta odeme yaptık. Toplantıya geldiğinde, 'Ben Daum'la calışmak istemiyorum. Onun sistemine, sizin projelerinize dahil olmak istemiyorum' dedi. Bize bilgi vermeden, 'Bursaspor'da yokum' diye basına mail gecmiş. Bursaspor forması bu kadar ucuz değil. Kimse bizim futbolcumuzu istemeden alamazlar. Gereken yapılacaktır. Şu anda Kasımpaşa macımız var. Teknik direktorumuz ve futbolcularımıza guveniyoruz" dedi. "YAPTIĞI COK YANLIŞ" Batalla'nın resmi bildirim yapmadığını belirten Başkan Korustan, "Maalesef başka şeyler altında arıyoruz. Eski yoneticilerin haberi var bizim haberimiz yok. Bu cocuğun kafasını birileri karıştırıyor. Psikolojik olarak iyi durumda değil. Zaman gosterecek. Bu şeylerden sonra cezasız kalmayacaktır. Geri donup, hocasından ozur dilemeli. Yaptığı cok yanlış bir şey. Bu takımın lideri bunu yapamaz. Batalla'nın Bursa şehrine ve mesleğine yaptığı bir saygısızlıktır. Ben herşeyi zorlayarak yarım saat once arattırdım. Psikolojin bozuksa izinli gorelim mac onemli değil dedik. Taraftarlar yonetim istifa diye bağırıyor ama yonetimin yapacak bir şeyi yok. Biz gerekeni yapıyoruz" diye konuştu. Kaynak:NTVSpor http://tarikcapci.web.tv/video/jlswq9_qxba Buda başkanın konuşması
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Pablo'nun psikolojisi iyi değil''