Sivasspor'un Golcu Futbolcusu Mehmet Yıldız, Hakkında Cıkan Transfer Haberleriyle İlgili Acıklamalarda Bulundu. Sivasspor'un golcu futbolcusu Mehmet Yıldız, hakkında cıkan transfer haberlerini yalanladı. Yıldız futbolcu, transfer icin başka kuluplerle goruşmediğini ve Sivasspor formasını giymekten de cok mutlu olduğunu ifade etti. Ligin bitmesinin ardından basın kuruluşları, bu sezon Sivasspor forması altında 13 gol atarak takımının başarısında buyuk pay sahibi olan Mehmet Yıldız'ı yine transferin bir numaralısı yaptı. Sivas'ta yayın yapan yerel gazete Hurdoğan'a konuşan Mehmet Yıldız, bir cok ulusal gazete ve haber sitelerinde hakkında cıkan Galatsaray Başkanı Adnan Polat'la goruştuğu ve transferinin buyuk olcude bittiği yonundeki haberleri yalanladı. Gectiğimiz sezonun devre arasında da benzer haberlere konu olan Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, bu tur haberleri okumadığını ve başkalarından duyduğunu belirtti. Sivasspor ile sozleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Mehmet Yıldız, "Ben onumuzdeki sezonda da Sivasspor'un resmi sozleşmeli futbolcusuyum. Dolayısıyla kulubumun izni olmadan bir yere gitmem ve bir yerle goruşmem mumkun değil. Basında belirtildiği gibi, ne bir kulup başkanıyla, ne de kulup yetkilisiyle goruşmem oldu. Bu tur haberleri kim cıkarıyor ben de cok merak ediyorum" diye konuştu. Yıldız futbolcu, Sivasspor'da cok mutlu olduğunu ve başka bir kulube gitmek istemediğini de sozlerine ekledi. Cihan Haber Ajansı __________________