Teknik Direktorumuz Paul Le Guen'in mac sonu acıklamaları. Teknik Direktorumuz Paul Le Guen, karşılaşma sonrası yaptığı acıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sonuctan memnun olduğumu soyleyerek başlamak istiyorum. İlk yarıdaki performansımızdan memnunum. İkinci yarıda organizasyonu kaybettik ve işleri biraz zorlaştırdık. Ama onemli bir galibiyet aldık. Taraftarımız da stadın ambiyansını guzelleştirerek bize cok yardımcı oldu. Takım da savaşmayı asla bırakmadı. Galip gelmemizdeki onemli sebeplerden biriydi.” Kubilay Kanatsızkuş ile ilgili bir soruya Le Guen, “Bence gecenin tek negatif olayı bizim icin belki de buydu. Kubilay bu kulubun akademisinden cıkmış genc ve Bursalı bir oyuncu. Buyuk potansiyeli olduğunu duşunuyorum. Yardım edilmesi gerekiyor. Ben ona yardımcı olmak icin buradayım. Ama taraftarımızın da ona guvenini kazanması icin yardımcı olmasını istiyorum” diye konuştu Transfer konusunda sorulan soralar ise Le Guen, “Şimdiden soyleyeyim, onumuzdeki gunlerde iyi haberler alacaksınız. Hem sizin icin hem de bizim icin.” Kaynak:Bursaspor.org