’Ya biri kor olsa!’
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Ya biri kor olsa!’
-
05-10-2019, 05:51:31Bursaspor’un yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı, Gaziantepspor deplasmanından puansız dondukleri icin uzgun olduklarını soyledi. Bursaspor’un tecrubeli oyuncusu Tuncay Şanlı, Gaziantepspor karşılaşması sonrası takım otobusune yapılan taşlı saldırıyı değerlendirerek, “Benim kalan profesyonel futbol hayatım herhalde bu olayların bittiğini gormeye yetmeyecek” dedi. Yeşil-beyazlı ekibin milli futbolcusu Tuncay Şanlı, Spor Toto Super Lig’in 23. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirdi. Gaziantepspor deplasmanından arzu ettikleri sonucla donemedikleri icin uzgun olduklarını ifade eden Şanlı, “En azından bir puanla donmeyi hak ettiğimiz bir mactı. Bizi Antep’te yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkurler. Arzu etmediğimiz bu puan kaybını onumuzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Gaziantepspor’u kazandıkları 3 puan icin kutluyorum” diye konuştu. “FUTBOL HAYATIM BU OLAYLARIN BİTTİĞİNİ GORMEYE YETMEYECEK” Macın ardından takım otobusunun havaalanına gidişi sırasında bir grup Gaziantesporlu taraftar tarafından yapılan taşlı saldırıyı değerlendiren Şanlı, “Mactan sonra takım otobusumuze yapılan saldırı icin ne soylesek az. Yaralanan Ozgur ve Harun’a buyuk gecmiş olsun. Futbolla ilgili verilecek cevabın yeri yeşil sahadır. Kırmızı ışıkta bekleyen otobus değil. Atılan taşlar, kırılan camlar otobuste oturan birinin gozunu kor etse. Bir insanin dunyasını kor etmeye, karartmaya değer ne olabilir? Benim kalan profesyonel futbol hayatım herhalde bu olayların bittiğini gormeye yetmeyecek. Umarım bizden sonra gelen nesillere nasip olur. Futbolun taraftarlarla butunleşip, sadece yeşil sahanın icinde kora kor oynandığı ve bittiği gunlerin temennisiyle” ifadelerini kullandı. Olayspor __________________