BursadaBugun yazarlarından Serkan Yetişmişoğlu'nun koşe yazısı.. Gaziantep'teki macı tek cumleyle ozetlemek gerekirse; "Kaleci Carson ve hakem Cuneyt Cakır'ın iki bombası" diyebiliriz... Carson, o amatorce hatayı yapmasa, Cakır da Edu'nun pozisyonuna penaltı vermese Antep'in gol falan atacağı yoktu. İyi guzel de... Bursaspor beklenen performansını sergiledi mi? Galatasaray ve Karabuk maclarındaki muthiş oyunun yarısı bile var mıydı sahada? -Hayır, kocaman bir HAYIR! GUZEL FUTBOL NEREDE? Tribunlerden Hikmet Karaman'a gosterilen tepki, takımı etkilemiş olabilir mi? O kadar etki edeceğini sanmıyorum. Sonucta 18 bin kişilik statta 7-8 seyirci vardı zaten... Ama gelin gorun ki, Bursaspor'da ilk devrenin sonuyla ikinci yarının başındaki saman alevi gibi oyunu saymazsak ortada pek bir şey goremedik. Acıkcası Antep'e baklavalar ve kebaplar guzeldi... Ama bu futbolu ve sonucu gorunce, en acılısından kebap yemiş gibi icimiz yandı! Oysa 3'te 3 olsa, ilk 4'teki yerimizi korumak ve Avrupa iddiamızı guclu bir şekilde surdurmek yolunda buyuk avantaj elde edecektik. YEDEK FORVET OLMADAN OLMAZ Mactan once de yazdım, kadroda Pinto dışında tek bir forvetin olmaması hucumda hamle yapma şansımızı da sıfıra indirdi. Umarım Sestak, Ferhat ve Okan Deniz, pazar gunku Sivas macına yetişir. Yoksa bu kulubeyle, gerektiğinde hucuma taze kan koyup, macı cevirme şansımız yok gibi bir şey. ASIL ŞİMDİ DESTEK ZAMANI Yine de tren kacmış değil!.. Onumuzde final gibi 11 mac var... Bursaspor, bu hafta her zamankinden cok taraftarın desteğine ihtiyacı var. BUYUK GECMİŞ OLSUN Yeşil-beyazlı forma icin oynadıktan sonra Gaziantep Havaalanı'na giderken otobusu taşlı saldırıya uğrayan ve hayati tehlike yaşayan Bursaspor kafilesine buyuk gecmiş olsun, diyorum. Ayrıca kırılan camlar sonucu başından yaralanan tercuman Ozgur İnac ile masor Harun Dobruca'ya da gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım bir daha hicbir takım boyle bir saldırıya uğramaz! Acılı kebapların uzerine, iki hata sonucu acı bir sonuc ve donuşte acı bir saldırıyla geceyi tamamlayıp ucağa bindik ve sabaha karşı Bursa'ya moralsiz bir şekilde vardık. İnşallah, bu tablo; kimlerin kulağına kupe olması gerekiyorsa olur da bir daha tekrarlanmaz! Legendtexas.org __________________