, Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, hafta sonu Sivasspor ile oynayacakları kupa macında taraftarda ve şehirde coşkuyu oluşturacak havayı beklediklerini soyledi. Karaman ayrıca, Gaziantepspor mucadelesinde macın hakemi Cuneyt Cakır’a da eleştirilerde bulundu. Ozluce Tesisleri’nde duzenlenen haftalık basın toplantısında Gaziantepspor karşılaşmasında yenilen gollerin goruntulerini ve grafik cizimlerini gostererek, basın mensuplarına aktaran Karaman, macın hakemi Cuneyt Cakır’a da eleştiride bulundu. Onemli bir 3 puanı kaybettiklerini belirten tecrubeli teknik adam, "Kalan maclarda sıralama değişebilir. Elimize jokerler almak zorundayız. Mağlubiyeti once kendimde sonra takımda ve yan etkenlerde arayan bir kişiyim. Turk futbolunda oyuncu arkadaşlar sorumluluk almıyor. Futbolun ana prensipleri icerisinde oyuncular yuzde yuz gorevini yapmalılar. En buyuk eksikliklerimiz ikiye birler. Karabuk macında, Elazığ macında gol pozisyonlarımız fazla. Takımlar vardır size karşı futbol oynar, rakip takımlar vardır birinci hedefi oynatmamaktır. Hucum bolgesinde zorluk cekiyoruz. Bunlara daha cok calışmalıyız" dedi. "CUNEYT CAKIR BU HATALARI NASIL YAPAR" Macın hakemi Cuneyt Cakır’a eleştirilerde bulunan Karaman, "Cuneyt Cakır gibi bir adam bu hataları nasıl yapar? Avrupa’da yonettiği macta Terry’i attığı macta oradaydım. Onu gorebiliyorsa bize yapılan faulleri de rahat gorebilirdi. Avrupa’da kendisini izlemeye gittim. Mactan sonra kendisini tebrik ettim. Bizim mactaki pozisyonları nasıl goremedi? Hakemin macın sonucu etkileyecek durumları var. Batalla’nın en buyuk ozelliği oynamak ama karşıdakinin oynatmama ozelliği var. UEFA’nın oyuncuyu koruma kriterleri var. Neden oyuncu korunmuyor? Batalla’nın ayağının kırılması mı gerekiyordu? Dun antrenmana cıkmadı. Bugun ne olacağı mechul" diye konuştu. "KUPA MACINDA 3-4 TANE GENC ARKADAŞIMIZI OYNATACAĞIZ" Gaziantepspor karşılaşmasında ilk golu yememeleri gerektiğinin altını cizen Karaman, "Ben teknik adam olarak hatayı kendimde ararım. Takımın bu tur durumlarda daha hazır olmasını sağlamam gerekiyor. Ligde konumumuzu koruyoruz. Kupa macında 3-4 tane genc arkadaşımızı oynatıp, rekabet ortamını sağlayacak oyuncuları bulmamız gerekiyor. İnşallah bu oyuncular bize ışığı verir. Ligdeki yine Sivasspor macı son derece onemli bir mac. Alttaki takımlardan puanı acacak jokerlere ihtiyacımız var. Hem taraftarımıza hem şehrimize hafta sonu coşkuyu oluşturacak havayı bekliyoruz" dedi. Olayspor __________________