Ruslar, Timsah'ın 10 numarası icin astronomik bir teklif yaptı. Yeşil beyazlıların başkanı İbrahim Yazıcı, ilginc bir cevapla bu teklifi redetti.
Bursaspor'da en cok merak edilen konulardan biri Pablo Batalla'nın sozleşmesinin ne zaman uzatılacağı. AMK'nın haberine gore; Ruslar, Timsah'ın 10 numarası icin astronomik bir teklif yaptı. Ancak tribunlerin sevgilisi olan Batalla konusunda taraftar tepkisinden cekinen Yazıcı'nın, "Onu satarsam, kulubu yakarlar. Batalla'ya ihtiyacımız var" dediği ortaya cıktı. Normal şartlarda Arjantinli futbolcunun mukavelesi 2014'un mayıs ayında bitiriyor. Yonetim, 2016'ya kadar nikah tazelemek istiyor. Ancak 29 yaşındaki oyuncunun kafasını karıştıran nokta, Lokomotiv Moskova'nın teklifi... Oyle ki Rus ekibi, Bursa'da yıllık 400 bin euro civarı kazanan oyuncuya 3 senelik yıllığı 1.8 milyon euro garanti ucretten sozleşme onerdi. Bonservisi konusunda da Bursaspor'a ilk etapta 6.5 milyon euro teklif edilirken, bu rakam son olarak 8 milyon euroya cıkartıldı. Ancak yeşil-beyazlı yonetim, başarılı futbolcuyu satmayı pek duşunmuyor. Bunun en buyuk nedeni taraftar tepkisi. Sezon başından beri tribunler ile yonetim arasında ciddi bir problem var. Ve aradaki buzlar henuz yeni yeni eriyor.
400 BİNDEN 1.5 MİLYONA
u donemde tribunlerin sevgilisi olan Batalla'yı satmak, ciddi sorunlar yaratabilir. Nitekim Başkan İbrahim Yazıcı'nın astronomik teklifte bulunan Rus kulubunun temsilcilerine, "Onu satarsam, kulubu yakarlar. Batalla bizim icin cok onemli bir oyuncu ve ona ihtiyacımız var" dediği ortaya cıktı. Senelik 400 bin euro civarı kazanan Batalla'ya 2 yıllık yeni sozleşme oneren Bursaspor'un, Arjantinli futbolcunun ucretini 1.5 milyon euroya cıkartması bekleniyor.
kaynak:http://www.teksas.org __________________