Bursaspor’un devre arasında 2’inci Lig Beyaz Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor’dan transfer ettiği Şener Ozbayraklı iddialı konuştu, ’Cok iyi kaynaşmış bir takıma sahibiz.’ Antrenmandan once acıklama yapan Şener Ozbayraklı, teknik direktorleri Hikmet Karaman’ın hırsını surekli kendilerine hissettirdiğini soyledi. Bu hafta Ziraat Turkiye Kupası’ndan sonra yine sahalarında Sivasspor’la oynayacaklarını hatırlatan Şener, "Ligde yeniden cıkışa gecmek icin galip gelmek istiyoruz" diye konuştu. Her teknik direktorun kendine gore ozellikleri olduğuna dikkati ceken Şener, acıklamalarını şoyle surdurdu: ''Hikmet Karaman ve Ertuğrul Sağlam ayrı yapıya sahip teknik adamlar. Hikmet Karaman, hırslı bir yapıya sahip. Calıştırdığı takımlarda başarılı oldu. İnşallah bizde iyi bir sezon yaşarız. Şu an takım olarak Hiukmet Karaman’a alışma surecindeyiz. Taktik anlayışını cozmek icin zaman gerekiyor. Hırslı bir yapıya sahip. Calışmalarda bunu bize hissettiriyor. Antrenmanlarda surekli uyarıyor. Pozisyonlardaki hatalarımızı gosteriyor. Takım olarak durumumuz iyi ve iyi calışıyoruz. Bazı hatalarımız var. Cok calışarak bunları en aza indirmek istiyoruz." Takıma ikinci yarı başında geldiğini belirten Şener, sozlerini şoyle surdurdu: "Hicbir sıkıntı yaşamadım. Takımımızda cok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Yerliler ve yabancılar birbirlerine cok iyi kaynaşmışlar. Benim hedefim Bursaspor forması ile şampiyonluk kazanmak. Bunu ilk geldiğim gun de soylemiştim. Puan farkı gercekten kapanmayacak gibi değil. Takım olarak iyi hazırlanır, taraftarlarımızda bize destek verirse şampiyonluğa ulaşacağımızı duşunuyorum. Biz onlarla birlikte şampiyon olacağız. Bizi bırakmasınlar." Kaynak:http://www.bursasporum.com __________________