Torku Konyaspor Teknik Direktoru Uğur Tutuneker, ''Play-off hedefimize adım adım yaklaşacağız. İyi oyunumuzu Samsunspor macında da devam ettirmek istiyoruz.'' dedi. Tutuneker, AA muhabirine yaptığı acıklamada, iki haftadır galip geldiklerini ancak kaybettikleri maclarda da guzel futbol ortaya koyduklarını soyledi. Her gecen hafta oyun ve mucadele kalitesini artırdıklarını ve iyi sonuclar aldıklarını anlatan Tutuneker, ''İyi yolda ilerliyoruz. Yakaladığımız havaya şehrin de ortak olması bizi sevindirdi. Play-off hedefimize adım adım yaklaşacağız. İyi oyunumuzu Samsunspor macında da devam ettirmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı. Takımda her futbolcunun elinden geleni yaptığına dikkati ceken Tutuneker, ''İki haftadır uzun suredir oynamayan kaptan Erdinc Yavuz mukemmel oynuyor. 'Forma benim.' dedi ve aldı. Tecrubesiyle takıma da oz guven veriyor. Formayı hak edene veriyoruz.'' diye konuştu. Tutuneker, 3 macta 5 gol atan Sjoerd Ars'ın takıma cok faydalı olduğunu, gol pozisyonlarını cok iyi değerlendirdiğini sozlerine ekledi. Kaynak
Torku Konyaspor iyi yolda ilerliyor
Futbol0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Torku Konyaspor iyi yolda ilerliyor