''Bursaspor'un yeri her zaman farklı''
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Bursaspor'un yeri her zaman farklı''
-
05-10-2019, 05:49:12Eski Timsah Sercan Yıldırım, bugunku karşılaşma oncesi duygularını anlattı.’Kalbimin en guzel koşesinde Bursaspor var ve bunu kimse inkar edemez’ diyen yıldız futbolcu, 'Eğer gol atarsam, bunu icimde yaşıyacağım, dışarı yansıtmayacağım' diye konuştu. Bugun Bursa Ataturk Stadı'nın misafirlerinden biri de yeşil beyazlı kulubun şampiyonluğun da buyuk emeği gecen Sercan Yıldırım olacak. Sivasspor formasıyla eski takımına karşı mucadele edecek olacak golcu futbolcu, buyuk bir heyecan yaşadığını soyledi. Sakatlığının gectiğini belirten Sercan, 'Kendime geliyorum. Artık oynamaya ihtiyacım var. Kendimi gostermek istiyorum' diye konuştu. ANLATILMAZ YAŞANIR Ozluce Tesisleri'nde tekrar antrenman yapmanın kendisini duygulandırdığını ifade eden genc oyuncu, 'Etkilenmiyorum diyen yalan soyler. Kac sene futbol oynadım Bursaspor'da. Ancak bizler profesyonel insanlarız. Nerede ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Tabii ki bu duygular anlatılmaz yaşanır. Şampiyon şehrin şampiyon takımın oyuncusuydum. Bursaspor asla unutulmaz' dedi. BUNU HAKARET SAYARIM Yeşil beyazlı camia da guzel izler bıraktığını da belirten Sercan Yıldırım, şoyle devam etti: 'Olumsuz bir durumda gitmedim Bursaspor'dan. Olumsuz bir şey yaşamadım. Macta sadece işimi yapacağım. Gol atsam bile bunu bilsinler ki Bursaspor'un yeri her zaman farklı. Golu icimde yaşayacağım, dışarı yansıtmayacağım. Yaşarsam bunu hakaret sayarım. Bu da zaten bize yakışmaz.' NE OLUR BİLİNMEZ İlerleyen yıllarda Bursaspor'da forma giymek isteyip istemediği ile ilgili soruyu ise Sercan, şu yanıtı verdi: 'Bu konuda fazla yorum yapmaya gerek yok. Sivasspor'a kiralık olarak geldim. Galatasaray'a doneceğim. Neler olur bilinmez. Sonucta burada Galatasaray'ın ne diyeceği cok onemli. Şunu herkes bilsin ki kalbimin en guzel koşesinde Bursaspor var ve bunu kimse inkar edemez.' COK OZLEMİŞ Dun Ozluce Tesislerindeki antrenman sonrası Sercan, yeşil beyazlı kulubun personeliyle hasret giderdi. Malzemeciler Mehmet Demir ve ve Bulent Kozan ile goruşen golcu futbolcunun neşeli oluşu dikkatlerden kacmadı. KARAMAN BAŞARILAR DİLEDİ Sivasspor'a tesislerinin kapısını acan Bursaspor'da teknik direktor Hikmet Karaman, kırmızı beyazlı ekibin antrenmanı sırasında sahaya gelerek Rıza Calımbay'la goruştu. Bir sure sohbet eden her iki teknik adam birbirlerine başarılar diledi. ADEM KONUŞMAK İSTEMEDİ Sercan Yıldırım, dun gerek kendisi gerekse Bursaspor hakkında acıklamalar yaparken, yeşil beyazlı kulupten olaylı bir şekilde ayrılan Adem Kocak roportaj vermekten kacındı. Tecrubeli futbolcu antrenman sonrası sessiz bir şekilde takım otobusune gitti. kaynak:http://www.teksas.org __________________