Merinos Ataturk Kongre Merkezi’nde saat 18.00’da başlayacak idari ve mali genel kurulu kulubun geleceğine ışık tutacak. Bursaspor Kulubu’nun Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu coğunluğa bakılmaksızın bugun saat 18.00’de Merinos Ataturk Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kongrede, Divan Kurulu’nun seciminin ardından, uyelikleri tuzuk gereği aidat odemelerini zamanında yapmadıkları icin askıda bulunan 87 kişinin dernek uyeliğinin duşmesi hususunda goruşme yapılarak karara bağlanacak. 3052 UYE VAR Gundemin diğer maddeleri arasında Yonetim Kurulu’nun mali ve faaliyet raporlarıyla gelir-gider tablolarının okunup ibrası ve tahmini butcenin karara bağlanması yer alıyor. Yeşil beyazlı kulubun 3052 uyesinden 283’unun oy kullanma hakkı bulunmadığı idare ve mali genel kurulda ortaya cıkacak mali bilancolar Bursaspor’un geleceğine de ışık tutacak. Kongre uyelerinin genel kurulda hazır bulunması istenirken, ozellikle Ertuğrul Sağlam donemindeki son 4 yılda yapılan harcamaların ayrıntıları merak uyandırıyor. KONGRE GUNDEMİ 1-Acılış, 2-Genel Kurul Divan Başkanı ve uyelerinin secimi, 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, 4-Divan Kurulu’na genel kurul tutanaklarının imzalanması yetkisinin verilmesi, 5-Uyelikleri tuzuğumuz gereği aidat odemelerini zamanında yapmadıkları icin askıda bulunan 87 uyemizin dernek uyeliğinin duşmesi hususunda goruşme yapılarak karara bağlanması, 6-Yonetim Kurulu’nun mali raporunun okunması, Faaliyet raporunun okunması, Gelir-gider tablosunun okunması, Bilanconun okunması, 7-Denetim Kurulu raporunun okunması, 8-Yonetim ve Denetim Kurulları raporlarının goruşulmesi, 9-Yonetim ve Denetim Kurullarının ibrası, 10-Tahmini butcenin okunması, 11-Tahmini butcenin goruşulmesi ve karara bağlanması, 12-Dilekler ve temenniler, 13-Kapanış. DİVAN KURULU’NUN TALEPLERİ 1-Bursaspor Kulubu’nun mali durumunun, yonetim kurulu veya denetleme kurulu tarafından periyodik olarak Divan Kuru toplantıları oncesinde bildirilmesi. 2-Divan Başkanlık Kurulu’na, Bursaspor yonetimi tarafından butce oluşturulması. 3-Divan Başkanlık Kurulu uyelerine, Ozluce Tesisleri’nde toplantı odası tahsis edilmesi. 4-Divan Başkanlık Kurulu uyelerinin Bursaspor Kulubu ile olan bağlantılarını sağlayacak bir asistanın gorevlendirilmesi. Olay __________________