Lokeren transferi icin uzun uğraşlar verdiği Tom De Sutter ile resmen anlaşmaya vardı. Haziran başında golcusu Tomas Harbaoui'yi Udinese'ye gonderen Sporting Lokeren, Bursaspor'un forveti Tom De Sutter ile resmen anlaşmaya vardığını duyurdu. Bu anlaşmaya gore Sutter Haziran 2019'a kadar Lokeren forması giyecek. Resmi siteye acıklamada bulunan Sutter, '' Belcika'ya geri donduğum icin cok mutluyum. Zorlu bir tecrubeydi. Cok az sure aldım ve cok az mac oynadım. Bu yuzden iyi oynayamadım. Lokeren'e imza attığım icin cok rahatım. Taraftarlar ile bir an once bir araya gelmek istiyorum.'', dedi. Kulup başkanı Roger Lambrecht ise, '' Tom'a hoşgeldin diyorum. Belcika ligini bilen bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Tom Belcika tarafından beğenilen ve tanınan bir oyuncu. Harbaoui'nin yerini doldurabileceğine inanıyoruz. Durust olursak, şu anda o yalnız. Onu destekleyen oyuncular olmadan başarılı olamayacaktır. Biz de bu eksikliği gidermek icin calışacağız'', dedi. Tom De Sutter Lokeren'de 9 numaralı formayı giyecek. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sutter resmen Lokeren'de !