Yeşil Beyazlı yonetim maaşının yuksek olduğu gerekcesiyle Mert ile yollarını ayırmayı duşunurken, bu konuyu futbolcunun menajeri Batur Altıparmak'a iletti. Yonetim ve Altıparmak arasında gercekleyen goruşmede; “Mert'in maliyeti bize yuksek geliyor. İmkanlar dahilinde bir kulup bulunursa değerlendirmek isteriz” denildi. TAKIM KOTUYDU Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e acıklamada bulunan Batur Altıparmak, Mert Gunok'un gecen sezonki performans duşukluğunde takımın kotu durumunun etkili olduğunu belirtti. Altıparmak; “Mert'in performans verilerini onume aldığımda Başakşehir, Genclerbirliği, Akhisar Bld. ve Galatasaray maclarında hata yaptığını ancak bircok da kurtarış gercekleştirdiğini goruyorum. İyi bir organizasyonda Mert'in de performansı yukselecektir. O yuzden vazgecmeyi duşunmuyoruz” acıklamasında bulundu. Mert Gunok'un Bursaspor’da oynamak icin 2 İstanbul takımının teklifini reddettiğini sozlerine ekleyen Batur Altıparmak; “Mert'ten bu kadar kolay vazgecilmemeli. İstanbul takımlarını reddedip Bursaspor'da oynamak istediğini soyledi. Milli takımın Guus Hiddink, Abdullah Avcı ve Fatih Terim doneminde de Fenerbahce'de cok fazla oynayamamasına karşın milli olan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bursa camiası gozunde gecen yılki performansının yeterli olmaması, Mert'in kalitesinden bir şey kaybettirmez. Muslera'nın gecen sene gosterdiği performansı ile bu seneki performansının farkına baktığınızda aslında ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz" ifadesini kullandı. Volkan Babacan'ın da Fenerbahce'den ayrılırken aynı davranışa maruz kaldığını belirten Batur Altıparmak; “Volkan'ın şu anda nerede olduğunu goruyoruz. Ben Mert'e bu anlamda cok guveniyorum. 1-2 yıl sonra Mert'in nerede olduğunu hep beraber goreceğiz” acıklamasını yaptı. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Bursaspor Mert'ten vazgecmemeli!"