Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. 2016-2017 sezonunda tecrubeli teknik adam Nevzat Dincbudak’a emanet edildi. Ozluce Tesislerimizde yapılan imza torenine Başkanımız Ali Ay, Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Şukru Cekmişoğlu, Altyapıdan Sorumlu Yonetim Kurulu uyemiz Ali Turan, Yeşil Bursa A.Ş. Yonetim Kurulu uyeleri ve kulup personelimiz katıldı. BAŞKAN ALİ AY: “KENDİNİ İSPATLAMIŞ HOCA” Başkanımız Ali Ay imza toreninde yaptığı konuşmada Yeşil Bursa A.Ş.’nin hedefinin bir ust lige cıkmak olduğunu belirtti. Başkanımız Ali Ay, “ Yeşil Bursa bizim pilot takımımız. Bu sene hedefimiz bir ust lige cıkabilmek. Bunun icin de gerekli calışmaları yaptık ve Şukru Başkanımız, yoneticileriyle birlikte Nevzat Hoca’da karar kıldılar. Biz de Nevzat Hoca’ya başarılar diliyoruz. Kendisini ispatlamış bir hoca. Ben başarılı olacaklarına inanıyorum. İnşallah başarılı olurlar ve pilot takımımız ikinci lige yukselir. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. CEKMİŞOĞLU: “ İKİNCİ LİG YOLUNDA NEVZAT HOCAMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ” Yeşil Bursa A.Ş. Başkanımız Şukru Cekmişoğlu ise “Gecen sene ligin yarısında goreve geldiğimiz icin başarıya ulaştığımıza inanıyorum. Goreve geldiğimizde 13 sırada aldığımız takımımızı, son haftaya kadar play-off mucadelesinin icinde tuttuk ve son anda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ikinci lige cıkamadık. Yılmadık, bu sene inşallah ikinci lig yolunda Nevzat Hoca ile yolumuza devam etme kararı aldık. Kendisine gorevinde başarılar diliyoruz” dedi. DİNCBUDAK: “UST LİGİ ZORLAYACAĞIZ” Tecrubeli calıştırıcımız Nevzat Dincbudak ise sozlerine yeniden Bursaspor camiasının icerisinde olduğu icin buyuk bir gurur duyduğunu belirterek başladı. Dincbudak, “ Beni buraya layık goren yoneticilerimize cok teşekkur ediyorum. Yeşil Bursa takımı oncelikle yetiştirici olacak ve istediğimiz kadro yapısını kurduğumuz takdirde ise ust ligi zorlayacağımıza inanıyorum. Camiamıza teşekkur ediyorum ” dedi. Kaynak: Bursaspor.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yeşil Bursa Dincbudak'a emanet