Bursaspor taraftar grubu Teksas, kalan maclar icin destek mesajı verdi. Teksas Taraftar Grubu internet sitelerinden yaptığı acıklama şu ifadelere yer verdi: "Değerli Bursasporlular, kulubumuzun icinden gectiği zor surec sebebi ile, sezonun kalan maclarında, ic saha veya deplasman fark etmeksizin, en guclu desteğimizi vermemiz gerektiğinin farkında olmayan tek bir birey dahi kalmayana dek vereceğiniz mucadele icin şimdiden teşekkuru bir borc biliyoruz. Bizi bizden başka duşunen olmadığını gorerek, dolu stadyumun ne demek olduğunu, guclu tribun desteğinin ve taraftar baskısının, takımı sahada bir oyuncu fazla oynattığı bilincinden de hareketle, "Ben uzerime duşeni yaptım" deme hakkını kendimizde bulmak icin kalan maclarda boş kalan koltuk olmaması ve kimsenin eve sesi kısılmadan gitmemesi şarttır. "Şimdi değilse hicbir zaman ortaya cıkmayın" dememize gerek bile bırakmadan, bu zor surecte vereceklerini umduğumuz destek sebebiyle, Bursaspor başarılı olduğunda "Bunda benim de payım var" demek icin sembolik olarak da olsa desteklerde bulunan ve kokteyllerde, kutlamalarda, etkinliklerde en on sırayı kapmak, fotoğraf vermek icin sıraya giren kent dinamiklerimize de ayrıca teşekkur ediyoruz. Başta BTSO ve diğer sanayi odalarımızdan olmak uzere, ozellikle uzak olduğu kadar kritik de olan deplasman maclarına gidiş-geliş organizasyonları icin verilecek veya verilmeyecek destekler unutulmayacaktır. Enbursa