Spor Toto Super Lig’de şampiyonluk mucadelesi veren Beşiktaş diğer taraftan da gelecek sezon icin calışmalarını surduruyor. Siyah-beyazlılar, kadrosuna bir kaleci transferi yapmayı duşunuyor. Son olarak Spor Toto Super Lig’de Ankaragucu’nu konuk eden Beşiktaş, rakibini 4-1 yenmiş ve derbi oncesi moralleri yukseltmişti. Ankaragucu Kulubu yoneticileri ve Beşiktaş yetkilileri mac oncesinde yemekte buluştu. Yoneticilerin bir araya geldiği yemekte kaleci konusunun goruşulduğu ortaya cıktı. Beşiktaş’ın Altay Bayındır ile ilgilendiği gundemde Beşiktaş’ın, Ankaragucu kalecisi Altay Bayındır ile ilgilendiği ve futbolcunun durumunu sorduğu oğrenildi. Sezon sonunda yeni bir goruşme yapılması bekleniyor. 1.90 boyunda ve 21 yaşındaki Altay Bayındır, bu sezon Ankaragucu’nde 26 macta 1440 dakika sure almıştı. Altay Bayındır ile daha once Galatasaray’ın da ilgilendiği gundeme gelmiş ve genc kaleciye olan ilgi yoneticiler tarafından da doğrulanmıştı. “Hedefim Avrupa “demişti Altay Bayındır, “Ankaragucu’nde başarılı olmak ve Avrupa kuluplerine gitmeyi arzu ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum” dedi. Bayındır, ”Dunya capında cok iyi isimler var. Buffon olsun, David de Gea olsun. Bir cok kalecinin guzel hareketlerinden alabildiklerimi alarak bu hareketleri kendime kurgulamak benim amacım. 'Şu kaleciyi ornek alıyorum' diyebileceğim bir kaleci yok. Bu konuda bir cok kaleci var” demişti. (Ajansspor)
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Milli takım'a almayan şenol guneş, beşiktaş'a almak istiyor !