İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Super Lig’in 31'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor macının hazırlıklarına başladı. Super Lig'de gecen hafta Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan İstikbal Mobilya Kayserispor, pazartesi gunu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor macının hazırlıklarına start verdi. Teknik direktor Hikmet Karaman yonetiminde futbolcular ısınma ve pas calışması yaptı. Antrenmanda konuşan Hikmet Karaman, "Alanyaspor ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum. 15 saat once sarıldığımız futbolcunun vefatı bizi derinden uzdu. Alanyaspor iyi bir takım. Evimizde kazanamadık ama 1 puan bizim icin iyiydi" dedi. Trabzonspor macına da değinen Karaman, "Onumuzde 4 mac var. Unal hocayı tebrik etmek lazım. Zor zamanda gorev alıp kısıtlı kadro ile buyuk işler yaptı. Trabzonspor bu sezon iyi işlere imza atan bir takım. Bizim takımımızda da gecen hafta aramızda olmayan Şamil ve Lopes takıma donuyor. Hamle şansımız artacak inşallah bakıp goreceğiz" diye konuştu. Antrenmanı izleyen İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise "Alanyaspor macından sonraki gun aldığımız haber bizi uzdu. Keşke bu olay hic yaşanmasaydı ama maalesef oldu. Alanyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Bizim icin her mac onemli. Trabzonspor ozellikle son haftalarda cok iyi oynayan bir takım. Kardeş bir kulubumuz. Taraftar arasında bir kardeşlik var. Biz gectiğimiz hafta 11 kişiyi zor bulmuştuk. Bu hafta gecen haftaya nazaran biraz daha geniz kadro ile mucadele edeceğiz. Ben Trabzon’dan puan ya da puanlarla doneceğimize inanıyorum” dedi. Gazeteler __________________