Bursaspor Teknik Direktoru Mesut Bakkal, cumartesi gunu oynanacak olan Buyukşehir Belediye Erzurumspor macı oncesinde dun akşamuzeri yapılan antrenman oncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mesut Bakkal, Trabzon ve Kasımpaşa macındaki etkili oyunu Akhisarspor macında ortaya koyamadıklarını, cok basit top kayıpları yaptıklarının altını cizdi. Mesut Bakkal, “Soylemlerin bitip, eylemlerin ortaya cıkması gerektiği haftalar ama baktığımız zamanda butun şartlar da eşit gorunuyor cunku maclar oynanmadan ne kazanılıyor, ne kaybediliyor. Takımıma geldiğimden gunden beridir guvendim, guveniyorum. Ozellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maclarındaki durumu burada iceride oynadığımız Akhisarspor macında ortaya koyamadık, cunku cok basit, cok talihsiz top kayıpları yaptık. Bu kadar top kaybı yaptığınız bir yerde pozisyon verdiğiniz bir macta mağlup olmuyorsanız yine iyidir diye duşunuyorum. Gercek bu. Rakibin pozisyonu bizden daha fazlaydı” dilerek şoyle devam etti: ERUZUMLULARDA KAZANMAK İSTİYOR “Nasıl biz burada istiyorsak Erzurum’da da tum şehir, camia istiyor. Benim takımım ozellilkle dinamikliğini, ozellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maclarındaki direncini ortaya koyduğu zaman puan veya puanlarla donmemiz gerektiğini biliyor. Buna gore mucadele edecekler. Dorduncu macıma cıkıyorum. Bayağı bir guzel, birbirimizle iletişimimiz iyi. Bu surec boyle devam edecek. Daha iyi oynayacağımızı duşunuyorum. Baktığımız zaman da oyuncu grubunun dertlenmesi, mac sabahında 7.30-8’de gelip benimle konuşmak istemesi iyiye işarettir. Demek ki onların da yurekleri yanmaya başlamıştır. Cok net soyleyebileceğim ve memnun kaldığım davranış yabancısıyla da, yerlisiyle de. Bu surec boyle devam edecek inşallah Erzurumspor karşısında kazanıp bu virajı kazasız belasız atlatmak istiyoruz.” DESTEK BEKLİYORUZ “Bu haftalarda soyleyeceğim ve istediğim tek şey var; şimdiye kadar verilen desteğin artarak devam etmesini son 4 macta da rica ediyorum. Kopmayalım. Cunku macların ne olacağı belli olmuyor, Goztepe gidiyor Medipol Başakşehir’i yeniyor, Erzurumspor gidip Goztepe’yi yeniyor. Bizim de gidip yenemeyeceğimiz veya 4 hafta da dolu dolu puanları alamayacağımızı kimse soyleyemez. Onun icin de genc bir kadrom var. Coşkuyla devam etmesi icin de herkesin desteğine ihtiyacımız var. Deniz seviyesinden ust tarafa yani, 1800’e 1900’a cıktığınız zaman 2 gun once gitmenizin bir anlamı yok. Ya bir hafta once gidip adaptasyon sağlayacaksınız, ya da bizim yaptığımız gibi mactan once saat 7’de 8’de otele girip, sabah hazırlanıp macımızı oynayıp doneceğiz. Yıllardan beridir boyle. 2 gun once gitseniz uyuyorsunuz devamlı, burunlar kanamaya başlıyor. Bunu bilmeyenler de lutfen bir daha konuşurken, bir daha bu işi soylerken en az bir hafta 10 gun onceden yuksek rakıma gidilmesi gerekiyor. Vucut daha anlamadan oynamanız gerekiyor. Ne kadar anlar anlamaz macta goreceğiz.” Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bakkal “Kazasız belasız atlatacağız”