Super Lig'de bu sezon geride kalan 30 macta forma şansı bulan Demir Grup Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, Medipol Başakşehir macında sarı kart cezası nedeniyle yer alamayacak. Kırmızı-beyazlı ekibin ligde gecen hafta deplasmanda golsuz berabere kaldığı Caykur Rizespor macının 19. dakikasında gorduğu sarı kart nedeniyle cezalı duruma duşen Hakan, Sivasspor'un yarın evinde Medipol Başakşehir ile yapacağı macta forma giyemeyecek. Demir Grup Sivasspor'da uzun suredir forma giyen 30 yaşındaki Hakan, birlikte gorev yaptığı tum teknik direktorlerin ardından Hakan Keleş'in de vazgecilmezi olmayı başardı. Hakan, bu sezon geride kalan tum maclarda gorev aldı. Hakan Arslan, Sivasspor'daki kariyerinde 19'u ligde, 9'u kupada olmak uzere 28 gole imza attı. "Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemezdim" Hakan Arslan, AA muhabirine yaptığı acıklamada, bu sezon oyun olarak istikrarlı bir grafik yakaladığını soyledi. Forma şansı bulduğu tum maclarda elinden geldiği kadar her şeyini sahaya yansıtmaya calıştığını belirten Hakan, "Bizim icin buyuk onem arz eden Caykur Rizespor macında hic sakınmadan, cezalı olup olmamam gibi bir duşunceye kapılmadım. Rizespor macı da bizim acımızdan cok onemli ve kritik bir mactı. Cunku her ne kadar puan olarak alttan uzak gozuksek de aslında tam ortadaydık. Bu macın sıkıntılı gecmesi halinde, alt tarafların puan alması halinde sıkıntı yaşayabilirdik." diye konuştu. Caykur Rizespor macına kesin puan alma hedefiyle cıktıklarını vurgulayan Hakan Arslan, şunları kaydetti: "Mactan once takımdaki herkesin sahaya her şeyini yansıtması gerektiğini konuşmuştuk. Ben de aynı şekilde mucadelemi yansıttım ve kart gorerek cezalı duruma duştum. Onumuzde onemli bir Medipol Başakşehir macı var, bu macta takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Sahaya cıkacak butun arkadaşlarımızın ellerinden gelen tum fedakarlığı yapacağından eminim. Bunun icin kart cezalısı olmamın takımımız acısından sıkıntılı olmayacağını duşunuyorum. Başakşehir macından iyi bir sonuc alacağımıza inanıyorum." AA __________________