Konyaspor macı icin yapılan erteleme talebini geri ceken Alanyaspor, musabakanın tum gelirini kazada hayatını kaybeden oyuncunun ailesine bağışlayacak. Josef Sural’in eski takımı Sparta Prag da aynı desteği verecek. Alanyaspor, Super Lig’in 31. haftasında 6 Mayıs Pazartesi gunu Atiker Konyaspor ile yapılması planlanan mac icin yaptığı erteleme talebinden vazgecmişti. Futbolcuların isteğiyle geri alınan erteleme talebinin ardından gozler maca cevrildi. Takım kaptanlarından Efecan Karaca, “Sural kardeşimiz icin sahada olacağız” derken yonetim de onemli bir cağrıda bulundu. Konyaspor’la oynanacak olan kritik mactan elde edilecek tum gelirlerin Sural’in ailesine verilmesini kararlaştıran yonetim, tribunlerin dolması icin cağrıda bulundu. Sozleşmesi odenecek Sural’in daha once formasını giydiği Sparta Prag’dan da benzer bir adım geldi. Cek temsilcisi Banik Ostrava ile yarın oynayacağı karşılaşmanın tum gelirlerini Sural’in ailesine bağışlayacak. Aytemiz Alanyaspor devre arasında 2.5 yıllık kontrat yaptığı Sural’in sozleşmesinin tamamını odeme konusunda da karar almıştı. Gazeteler __________________