Erol Bulut: Malatya'dan ayrılacak olmam beni uzuyor
Futbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Erol Bulut: Malatya'dan ayrılacak olmam beni uzuyor
-
05-10-2019, 05:42:50Kaplan 44 Taraftarlar Derneği, Evkur Yeni Malatyaspor’un eski teknik direktoru Erol Bulut’a takıma bulunduğu katkıdan dolayı teşekkur ziyareti gercekleştirdi. Gercekleşen ziyarette Bulut, Malatya'dan ayrılacak olmasının kendisini uzduğunu belirtti. Erol Bulut’u Malatya’dan ayrılmadan once kaldığı otelde ziyaret eden Kaplan 44 Taraftarlar Derneği, genc teknik adama duygulu anlar yaşattı. Kaplan 44 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Kapusuz burada yaptığı acıklamada, "Kaplan 44 Taraftarlar Derneği olarak Erol Bulut hocamıza veda ziyaretinde bulunduk. Bugune kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkurlerimizi ilettik. Bundan sonraki hayatında ise kendisine başarılarının devamını diledik. Kaplan 44 Taraftarlar Derneği olarak kendisine Malatya ve Malatyasporumuzu tum Turkiye’de en iyi şekilde tanıttığı icin teşekkuru bir borc biliyor ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" dedi. Erol Bulut: Malatya'dan ayrılacak olmam beni uzuyor Evkur Yeni Malatyaspor eski teknik direktoru Erol Bulut ise ziyaretin kendisini cok duygulandırdığını belirterek, "Malatya’dan ayrılacak olmak beni fazlasıyla uzuyor ama profesyonel hayatta bunlar var. Ayrıldığım gunden beri yuzlerce kişi aradı ve duygularını paylaştı. Malatya benim icin her zaman ayrı bir yerde olacak. İnşallah başka bir surecte, başka bir tarihte yeniden birlikte olmak dileğiyle" diye konuştu. Daha sonra Kaplan 44 Taraftarlar Derneği, Erol Bulut ile hatıra fotoğrafı cektirdi. AA __________________