Malatyaspor'da yaprak dokumu Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da yaprak dokumu suruyor. Gecen sezon başından bu yana yaşanan ekonomik sorunlar ve yonetim boşluğu nedeniyle takımdan ayrılan futbolcu kervanına, sağ kanat oyuncusu Mahmut Acar da katıldı. Mahmut Acar alacakları odenmediği gerekcesiyle sozleşmesini tek taraflı feshetti. Mahmut Acar, AA muhabirine yaptığı acıklamada, gecen sezon bircok takımın transfer teklifine rağmen Malatyaspor'u tercih ettiğini, sezon başında iyi bir takım kurulmasına ve iyi bir başlangıc yapılmasına karşın yaşanan ekonomik sorunlar ve yonetim boşluğu takımın kotu bir surec gecirmesine neden olduğunu hatırlattı. Ligin başında en iyi iki uc takımdan birinin oluşturulduğunu vurgulayan Acar, ''Super Lig'e cıkabilecek iki uc takımdan biriydik. Ancak ekonomik sorunlar, yonetim boşluğu nedeniyle ilk haftalarda birkac futbolcu takımdan ayrıldı. Teknik direktor değişti. Neticede zor bir surec yaşamamıza rağmen ligde kalabildik. Sezon başından bu yana daha peşinatlarımız bile odenmedi. Son ana kadar beklememe rağmen peşinatlarımız bile odenmediği icin ayrılmak zorunda kaldım. Malatyaspor ile hicbir sorunum olmadı. Transfer tekliflerine rağmen Malatyaspor'u tercih ettim ve Malatya'yı sevdim. Ancak para sorunu nedeniyle sozleşmemi tek taraflı feshetmek durumunda kaldım'' dedi. -FUTBOLCULAR KONGREYİ BEKLİYOR- Ligin ilk haftalarında 7 futbolcunun mali sorunlar ve yonetim boşluğu nedeniyle ayrıldığı Malataspor'da sezon sonunda kaptan Atilla Birlik, Hasan Engin Ekler ve Muammer Sancaklı da alacakları odenmediği gerekcesiyle sozleşmelerini feshetmişti. Taraftarın ''sevgilisi'' haline gelen ve sozleşmesi biten Serdar Samatyalı da Caykur Rizespor ile prensipte anlaşmıştı. Takımdaki diğer futbolcuların da kulupteki belirsizlik nedeniyle başka takımlarla goruştuğu, ancak 31 Mayıs'ta yapılacak kongreyi beklediklerini oğrenildi. 28.05.2008 Kaynak : AA __________________