Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray'a transferi hakkında onemli acıklamalar yaptı. Fatih Hoca ile yan yana olmak bile heyecanlandırıyor. Yaptığı hizmetler unutulmaz. Boşuna İmparator olmadı. Hocamız bugune kadar ismi duyulmamış oyunculara şans veriyor. Bu yonden başarılı oluyor, futbolcu kalitesinden anlayan hoca. DAUM BENİ KAZANDI - İlk haftalar forma şansı bulamadım. 30’a yakın mac oynadım A Milli Takım’a geldim. Ertesi yıl sakatlık yaşadık. Twente macında ayağım kırıldı. Bedensel ve ruhsal olarak cokuntu yaşanır. Benim yapımda o yok. Benim savaşcı ruhum var. - Daum bana geldi, beni oynatmak istediğini soyledi. ‘Şans verirseniz oynarım, hedefleri olan insanım’ dedim. Onu mahcup etmedim. Daum’un katkısı buyuktur. - Turkiye’de şu donemde fazlasıyla stoper var. Bizim takımda Ertuğrul Ersoy var. Buraya gelenlerin dordu de genc ve yetenekli. - G.Saray’dan teklif geldi, beni resmi bir adım atıp istediler. Benim kulup ile sozleşmem vardı. 3 yıl daha ustune ekledim. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı bırakmak istemedi. Başkanımız Erkan Koristan bırakmak istemedi. Bundan sonra ne olur, bilinmez. ALMEİDA-WEBO COK İYİ - G.Saray halen istiyor. Ama devre arası mı olur, seneyi mi olur bilemem. Futbolcuyu transferler yıpratır. Gitti, geldi, dedikodu oldu. Ama istenmek guzel bir şey. - Almeida’yı beğeniyorum. Onun dışında Webo. F.Bahce’de kendini gostermiyor. Ona karşı zorlanıyorum ama seviyordum. Didier Drogba’ya karşı oynamadım. Bursasporluyuz.net
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Serdar Aziz transferi acıkladı!