Kayserispor kenetlendi Kayserispor Teknik Direktoru Robert Prosinecki, sarı kırmızılı ekibin oncelikle Caykur Rizespor macını duşunduğunu ardından da devre arasında gereken transferleri yapacaklarını soyledi. Kayserispor'un Hırvat teknik patronu Robert Prosinecki, Beşiktaş macından sonra sure gelen olaylar, takımın verdiği reaksiyon, antrenmanda saha icinde, saha dışında daha farklı bir grup olma, daha farklı bir takım olmaya calışıldığına dikkat cekerek, şoyle konuştu: "Oyuncularımın ortaya koyduğu reaksiyon, Erciyesspor ile oynadığımız ozel macta ilk meyvesini verdi diye duşunuyorum. Daha istekli, daha arzulu, daha ne yaptığını bilen ve skor anlamında, puan anlamında her şeyini ortaya koyan bir takım vardı. Her ne kadar Erciyesspor as futbolcularından yoksun cıksalar da sahaya, biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya calıştık. Kazanmak ve o dinamiğini icine tekrar girebilmek bizim icin cok onemliydi. Bu galibiyet bizim icin moral anlamında da, alışkanlık kazanma anlamında da onemliydi. C.Rizespor deplasmanı bizim icin cok zor olacak, icinden bulunduğumuz ortamdan bir an once kurtulmamız, bir an once cıkmamız icin bu maca ve galibiyete cok ihtiyacımız olacağını duşunuyordum. Oyuncuların reaksiyonu, oyuncuların bu işin bilince erişmesi bizim icin cok onemli. Umut ediyorum ki hafta suresince burada yapacağımız antrenmanların mukafatını orada yapacağımız mac ve galibiyet ile alırız. Her şey iyi gidiyor, iyi durumda olduğumuzu duşunuyorum. Devre arası transferler konusunda tabii ki Suleyman Hurma ile bizim ortak vereceğimiz karar, Kayserispor icin hangi oyuncunun en iyi olduğuna karar verirsek oyuncuları buraya getirmek, monte etmek Kayserispor'un menfaati doğrultusunda olacaktır. Kayserispor kaptanı Abdullah Durak da C. Rizespor macından galip ayrılmayı cok arzuladıklarını soyledi. C. Rizespor macını oncelikle teknik direktor Prosinecki icin kazanacaklarını iddia eden kaptan Abdullah " Sezon başından itibaren istenilen performansı gosteremedik. Tum arkadaşlar olarak duştuğumuz yerden hemen kalkmalıyız. O yuzden oyuncu arkadaşlarımızla her hafta daha hırslı calışıyoruz. Son iki idmanda da cok iyi calışıyoruz. Bunu Erciyesspor macında da gosterdiğimize inanıyorum. Kim ne derse desin biz elimizden geldiğince, işimizi en iyi şekilde yapmaya calışıyoruz. Bizim uzerimize duşen takımla birlikte hareket etmek. Hem yonetimin hemde Prosineckinin takımdan ayrılması ve tekrar goreve donmeleri takımda daha fazla hırsa neden oldu. Olumsuz bir etkisi olmadı aksine takım daha da kenetlendi. Eskisinden daha guclu halde calışacağız. C.Rizespor macını hem yonetimimiz hemde hocamız icin kazanacağız.Calışmalarımızı bu yonde surduruyoruz. Kayserispor eminim ki daha iyi yerlerde olacaktır" diye konuştu. Sporx
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kayserispor kenetlendi