Antalyaspor iddialı; "Sırada F.Bahce" Medical Antalyaspor Kulubu Başkanı Gultekin Gencer; "Beşiktaş'ı sahamızda yendik, deplasmanda da Galatasaray ile berabere kaldık. Fenerbahce macında galibiyetten başka bir şey duşunmuyoruz" dedi. Medical Park Antalyaspor Kulubu Başkanı Gultekin Gencer, "Beşiktaş'ı sahamızda yendik, deplasmanda da Galatasaray ile berabere kaldık. Fenerbahce macında galibiyetten başka bir şey duşunmuyoruz" dedi. Gencer yaptığı acıklamada, Fenerbahce ile hafta sonu sahalarında yapacakları macın biletlerinin tukenmek uzere olduğunu, 700 civarında bilet kaldığını soyledi. Hafta sonuna kalmadan biletlerin biteceğini duşunduklerini dile getiren Gencer, takımda Koray Arslan ve Mehmet Sedef dışında eksik bulunmadığını ifade etti. Bu sezon İstanbul takımlarına karşı iyi sonuclar elde ettiklerine dikkati ceken Gencer, şoyle konuştu: "Beşiktaş'ı sahamızda yendik, deplasmanda da Galatasaray ile berabere kaldık. Fenerbahce macında galibiyetten başka bir şey duşunmuyoruz. Antalyaspor, bu tur macları seven bir takım. Takımıma guveniyorum. Fenerbahce'yi buradan puansız gondericeğimize inanıyorum. İnşallah top da bizi sever ve galibiyet elde ederiz." Gencer, gecen hafta anjiyo olan Mehmet Sedef'in sağlığıyla ilgili bilgi vererek, hastaneden taburcu edilen Sedef'i Konya'dan Antalya'ya getirdiklerini, bir sure dinlenmesi gerektiğini belirtti. Bir sure sonra tekrar anjiyo yapılacağını anlatan Gencer, şunları kaydetti: "Konya'daki tedavinin ardından damarları yuzde 100 acılmış durumda. Dun Mehmet ile goruştum. Kulup olarak sağlık yonunden ciddi calışmalar yapacağız. Mehmet'in gerekli tum kontrollerini yaptıracağız. Riske girmesini biz de istemiyoruz. İnşallah Mehmet Sedef'in kontrollerden sonra bir şeyi kalmaz ve ligin ikinci yarısında bizlerle birlikte olur." Sporx