"G.Saray cok guclu. Dunya yıldızları var" Super Lig'in Sivaslı gol kralı Aatif, Galat
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "G.Saray cok guclu. Dunya yıldızları var" Super Lig'in Sivaslı gol kralı Aatif, Galat
-
05-10-2019, 05:36:49"G.Saray cok guclu. Dunya yıldızları var" Super Lig'in Sivaslı gol kralı Aatif, Galatasaray macı oncesi değerlendirmelerde bulundu. Super Lig'in Sivaslı gol kralı Aatif Chahechoue acıklamalarda bulundu: “G.Saray cok guclu. Dunya yıldızları var. Ama bu ayrıcalıkları bizi ilgilendirmiyor. Biz de cok iyi bir takımız... Zirve hesapları yapıyoruz. Puanla donmek istiyoruz.” Akşam gazetesindeki soyleşi şu şekilde; RENKLERE BAKMAM “Roberto Carlos ile birlikte Turkiye’nin en iyi takımı konumuna geldik. Guclu bir kadromuz var, takımda birlik ve beraberlik on planda. Hedef belli ve herkes bu hedef icin ter dokuyor. G.Saray cok guclu bir takım. Kadrosunda dunya yıldızları var. Ama bu ayrıcalıkları bizi ilgilendirmiyor. Biz de cok iyi bir takımız. Zirve hesapları yapıyoruz. Takımın rengi ve konumu ne olursa olsun bizi ilgilendirmez. Bizler sahada takımımız icin verilen gorevleri yerine getirmekte yukumluyuz. İstanbul’dan puanla donmek istiyoruz. 40 YILLIK SİVASLI GİBİYİM Hicbir zaman kendimi Sivas’ta ve Sivasspor’da yalnız hissetmedim. Geldiğim gunden itibaren bana, eşime ve cocuklarıma yakın ilgi gosterildi. Sivaslı bizi bağrına bastı. 40 yıllık Sivaslı gibi hareket ediyorum ve Sivaslı da beni kabullendi. Takım icerisinde de farklılığımız yok. Bir butunuz. Herkesin dini, dili ayrı olabilir ama birlik ve beraberlik hakim. Saygı en onde. İbadetlerde kesinlikle hicbir sıkıntı cekmiyoruz. GOL KRALLIĞINDA GOZUM YOK Şimdilik gol krallığında birinciyim. Ama samimi soyluyorum gol kralı olacağımı sanmıyorum. Forvet değilim. Hucuma donuk orta saha oyuncusuyum. 9 golum var. İnşallah 25. haftadan sonra belki 15, 16 golum olursa o zaman belki gol krallığı hedefi koyabilirim.” Sporx __________________