"Para yoksa transfer de yok"
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Para yoksa transfer de yok"
-
05-10-2019, 05:35:32"Para yoksa transfer de yok" Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Super Lige cıktıklarını, takımın ligde tutunabilmesi icin transferlere ihtiyacları olduğunu soyledi. Sedat Peker, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Antalyaspor'da her işin sadece yonetime bırakıldığına dikkat cekerek, ''Başkan ve yonetim kurulu uyeleri işlerini bırakıp Antalyaspor'un peşine koşuyorlar. Maddi ve manevi desteklerini esirgemiyorlar. Bugune kadar Antalyaspor'a başkanlık eden bircok kişinin iş hayatı cok zor duruma geldi. Antalyaspor sadece yonetimin değil tum Antalyalıların sorunudur. Yonetim gibi herkes elini taşın altına sokmalı'' dedi. Super Ligde kalıcı olmak istediklerini de ileten Peker, şunları soyledi: ''Transfer icin paraya ihtiyac var, her şey yonetimden beklenmemeli. Şu anda para yok. Eğer para yoksa transfer de yok. Bu kentin ATSO'su (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası), ANSİAD'ı (Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği) ve turizmcileri de Antalyaspor'a sahip cıkmalı. Transfer donemi oncesi Antalyaspor'a maddi destekte bulunmalılar. 3 donemdir başkanlık yapıyorum. Cok yoruldum. Artık hem kendi işlerim hem de sağlığım icin başkanlığı bırakmak istiyorum.'' 16.05.2008 Kaynak : AA __________________