Hikmet Karaman, genclerin boyle maclarda ortaya cıkacağını belirterek, “Sezon sonuna kadar bazılarını aramıza katacağız” dedi. Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, gencleri kazanma adına iyi bir mac oynadıklarını soyledi. Ozellikle karşılaşmanın ikinci yarısında A2 takımından 6 oyuncunun sahada olduğunu belirten Karaman, “Boyle macları oynayarak, bu oyuncuları kazanmak zorundayız. Muhteşem taraftarın onunde sonuca da gitmek gerekiyor. Bu bir başlangıc. Sezon sonuna kadar 3-4 tane oyuncumuzu A Takım’a kazandıracağız” dedi. KARŞILIKSIZ BIRAKMAMALIYIZ Gencleri, kendi yaş gruplarında oynadıkları maclarda kazanmalarının mumkun olmadığını anlatan Hikmet Hoca, “Bizim aramızda, işte boyle karşılaşmalarda kendilerini hazırlayacaklar” diye konuştu. Hikmet Karaman, en buyuk hedeflerinin Bursaspor’a bir şampiyonluk daha yaşatmak olduğunu yineleyerek, “Tabii oncelikle kendimizi Avrupa kupalarının icine atmalıyız. Goruyorsunuz, en iddiasız macta bile muhteşem bir atmosfer var. Bunlara karşılık vermek zorundayız” ifadelerini kullandı. BENİ ISLIKLAYANLAR BURSASPOR TARAFTARI DEĞİL Sercan Yıldırım, “Gercek taraftarların beni protesto edeceğini duşunmuyorum” dedi. Macın tek golunu atan Sercan Yıldırım, tribunlerden gelen tepkilere cevap verdi. Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşadığını ve bunun asla unutulmayacağını belirten Sercan, “Beni ıslıklayanların Bursaspor taraftarı olduğuna inanmak istemiyorum. Cunku, gercek taraftar beni ıslıklamaz. Sadece ben değil, şampiyon kadroda bulunan hic kimse bunu hak etmiyor. Yarın Volkan gelecek, Ozan gelecek, Ali abi gelecek. Kimse bunu hak etmiyor. Benim alnım acık, başım dik. Onlar ıslıklasa da ben onları alkışlarım. Biz abi-kardeş gibiydik. Onlar ağabeyliğini yapacak, ben de kardeşliğimi gostereceğim” dedi. SERCAN’IN ZAMANA İHTİYACI VAR Sivasspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, Bursaspor karşısında guzel bir galibiyet aldıklarını ancak asıl sınavın Pazar gunu olduğunu soyledi. Oyuncularını iyi mucadele ettikleri icin kutlayan Calımbay, Sercan’la ilgili olarak da şunları soyledi: “Sercan’ın tek eksiği mac. Cunku, 1,5 senedir oynamıyordu. Keşke devre arasının başında gelseydi. Bir ay daha zamana ihtiyacı var ama gidişatı iyi” dedi. Olayspor __________________