Futbol takımımız teknik direktoru Cihat Arslan, galip geldikleri Adana Demirspor macının ardından futbolcularının guzel bir musabaka ortaya koyduğunu ifade etti. Oyuncularımızın deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini gosterdiğini soyleyen Arslan, konuşmasına şoyle devam etti: "Zorlu bir deplasmandan cok guzel bir oyunla donduğumuz icin Allah'a şukrediyorum. Cunku karşımızda ilk 2 şansı olan buyuk bir takım vardı. Bu deplasman galibiyetini bizim kendimize olan guvenimiz acısından onemsiyorum. İyi mucadele ettik, iyi alan daralttık. Macın başında pozisyonlara da girdik. Futbolcu kardeşlerim bugun futbolun guzelliklerini, deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini gosterdi." Arslan, "Mac oncesi, gectiğimiz gunlerde gecirdiği beyin tumoru ameliyatı sonrası tedavi gorduğu hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Ali Utku Yucel'in ailesini ziyaret ettiklerini de dile getiren Arslan, ''Adana Demirsporlu bir kardeşimizin vefat haberini alınca cok uzulduk. Ailesine ve tum camiaya sabırlar diliyorum. Rabbim sabırlar versin" dedi. __________________