PTT 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'la 0-0 berabere kalan Goztepe'nin teknik direktoru Kemal Kılıc, ''Oyuncularımız her macı boyle oynarsa korkulu ruya gormeyiz diye duşunuyorum'' dedi.
PTT 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'la 0-0 berabere kalan Goztepe'nin teknik direktoru Kemal Kılıc, ''Oyuncularımız her macı boyle oynarsa korkulu ruya gormeyiz diye duşunuyorum'' dedi. Kılıc, macın ardından duzenlediği basın toplantısında, kazanamadıkları icin uzgun olduklarını ancak ortaya konulan mucadelenin kendisini sevindirdiğini soyledi. Puanlara ihtiyacları oldukları bir donemi yaşadıklarını ifade eden Kılıc, şoyle konuştu: ''Boylesine buyuk bir camiayı uzuyoruz, buyuk tehlike yaşıyoruz. Tek mutluluğumuz Super Lig ayarındaki, cok organize bir takıma karşı ustun oynamamız. Macın genelinde baskılı oynadık. Kacırdığımız gol pozisyonları var. 7 haftadır kazanamıyoruz. Ancak bugun oyuncularımızla gurur duydum. Oyuncularımız her macı boyle oynarlarsa korkulu ruya gormeyiz diye duşunuyorum.'' Goztepeli oyuncu Orhan Taşdelen de iyi hazırlandıkları bir macta kazanma azmini ortaya koyduklarını ancak şanssızlıkların peşlerini bırakmadığını ifade etti. Ergin Keleş ise Goztepe gibi buyuk bir camianın ligde kalma mucadelesi verir duruma duşmesinin uzucu olduğunu ifade ederek, ''Bu oyuncu kalitesi, buyuk camiası, ortaya koyduğu oyunla Goztepe bugun ligin favori ekiplerinden olmalıydı'' dedi. -Kayseri Erciyesspor cephesi- Kayseri Erciyesspor Teknik Direktoru Osman Ozkoylu de maca iyi başladıklarını, ilk 30 dakika macı koparabilecek baskıyı ortaya koyduklarını ancak daha sonraki dakikalarda rakibin direncinin arttığını belirtti. Macın ikinci yarısında iki takımın gol bulmak icin uğraş verdiğini kaydeden Ozkoylu, ''Kazanıp rakiplerimizle aramızı acmak istiyorduk. Ama her ne olursa olsun deplasmanda alınan bir puan iyidir. Goztepe de iyi bir oyun oynadı. Bundan sonraki maclarımızı kazanarak hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz'' ifadesini kullandı. Kayseri Erciyessporlu oyuncu Mehmet Ozan da ligin ikinci yarısındaki en dağınık oyunlarını oynadıklarını, hedeflerine ulaşmak icin bundan sonraki macları kazanmak icin mucadele edeceklerini soyledi. Kayseri Erciyesspor'lu Kenan Şahin ise iyi mucadele eden Goztepe'ye karşı deplasmanda alınan bir puanın da onemli ve sevindirici olduğunu kaydetti. Kaynak