’Sesimizi yukseltmekten cekinmeyiz’
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ’Sesimizi yukseltmekten cekinmeyiz’
-
05-10-2019, 05:28:44’Sesimizi yukseltmekten cekinmeyiz’ Bursaspor Yonetim Kurulu, hafta sonu Spor Toto Super Lig’in 25. haftasında Kadıkoy’de oynanacak Fenerbahce macı oncesi hakem ataması ve hakem kararlarıyla ilgili acıklama yaptı. Yonetim kurulu acıklamasında, son haftalarda yaşanan hakem hataları ve sonrasında oluşturulmaya calışılan gundem nedeniyle bir değerlendirme zorunluluğu ortaya cıktığı belirtilerek, şu goruşlere yer verildi: "Surecin en başından bu yana tavrını net bir şekilde ortaya koyan bir kulup olarak, ligde son viraja girilirken ve tansiyon yukselmeye başlamışken, futbol ailesinin butun kişi ve kurumlarını daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bir hafta lehte, diğer hafta aleyhte yapılan hataların ardından tartışmayı medya uzerinden alevlendirerek, bir sonraki macta avantaj elde etme cabası doğru bir yontem değildir. Ozellikle son iki sezon hakem hataları sonrası canı yanan kuluplerinin başında yer alan kulubumuzun tavrı nettir. Bursaspor’un hakem camiasından ve MHK’den tek beklentisi sadece ve sadece adil yonetim anlayışıdır. Bu doğrultuda hafta sonunda oynayacağımız karşılaşma başta olmak uzere lig sonuna kadarki butun maclarımızda gerek hakem atamaları konusunda gerek ise hakem kararlarının arkasında başka hesaplar gormek istemediğimiz belirtiyor, mucadelenin adil bir şekilde saha icinde başlayıp bitmesi gerekliliğini vurguluyoruz." Bursaspor Yonetim Kurulu acıklamayı, "MHK-kulupler-medya ucgeninde bazı cevrelerce yaşatılmaya calışılan kaos ortamındaki gelişmeleri dikkatle takip ettiğimizi ve her hangi bir haksızlık halinde sesimizi daha da yukseltmekten cekinmeyeceğimizi kamuoyu ile paylaşırız" ifadeleriyle sonlandırdı. OLAY __________________