EURO 2016'da muhteşem bir performans sergileyen ve Macaristan'ın bir ust tura cıkmasında buyuk katkısı olan Dzsudzsak, turnuva ve Bursaspor'daki geleceği hakkında acıklamalarda bulundu. Macaristan basınına konuşan Macar yıldız turnuvada buyuk işler başardıklarını aktardı. Bursaspor'daki geleceğinin henuz belli olmadığını soyleyen Dzsudzsak, ''Şuan icin geleceğim hakkında ne diyebileceğimi bilemiyorum. Ancak Bursaspor'dan ayrılmak istiyorum. Patlamaların yeniden yaşanacağı konusunda cok endişeliyim.'', dedi. Hertha Berlin'de oynamanın buyuk bir onur olacağını ifade eden Dzsudzsak, '' Hertha Berlin'in gecen seni beni istediği sır değil. Orada oynamak buyuk bir onur. Oynadığım oyunun ve cıkmış olduğum mac sayısının orada oynamam icin yeterli olacağını duşunuyordum. Daha sonra Bursaspor'dan bir teklif geldi. Onlara 3 gun sure verdim. Berlin'e transferim olmayınca, Bursaspor ile anlaştım'', dedi. Bursaspor'da transfer gundeminin ust sıralarında olan Macar oyuncuyu daha once Schalke, Hertha Berlin ve Katar kuluplerinin istediği belirtilmişti. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Dzsudzsak: Patlamalardan endişeliyim, ayrılmak istiyorum!