Gecen sezonu Caykur Rizespor'da kiralık olarak geciren Ertuğrul Ersoy, yeni sezonda Yeşil Beyazlı formayla iddialı olacağını soyledi. 19 yaşındaki futbolcu, yaptığı acıklamada "Hedefim 34'te 34 oynamak. Kendimi cok hazır hissediyorum" dedi. Oyun yapısı Serdar Aziz'e benzetilen genc futbolcu, "Serdar abiye benzetilmek guzel. Ancak ben Ertuğrul Ersoy olmak istiyorum" ifadesini kullandı. 'FARKLI GERİ DONUYORUM' Bursaspor'un cok şey beklediği genc isimlerin başında gelen Ertuğrul Ersoy, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Gecen sezonu Caykur Rizespor'da geciren 19 yaşındaki krampon, "Kendimi hazır hissediyorum. Daha farklı geri donuyorum. Altyapıdan yetişen bir futbolcuyum. Formanın değerini bilen birisiyim. Super Lig deneyimi de yaşadım. Artık formaya tam anlamıyla talibim" şeklinde konuştu. 'BENZETİLMEK GUZEL AMA...' Oyun yapısı olarak Serdar Aziz'e benzetilen Ertuğrul Ersoy, konuyla ilgili olarak, "Serdar Aziz'e benzetilmek guzel. Ancak ben Ertuğrul Ersoy olmak istiyorum. Kendimi ispatlamak istiyorum. Bunun icin cok calışıyorum. Bu şehrin genclere sahip cıktığını biliyorum. Bana da cıkacaklardır. Arkamda olduklarını hissediyorum. Onların da yuzunu kara cıkarmayacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı. 'TRANSFERLERDEN CEKİNMİYORUM' Bursaspor'un yaptığı transferlerin hepsinin birbirinden kaliteli olduğunu soyleyen Ertuğrul Ersoy, "Ben formaya talibim. Bunun icin de elimden geleni yapacağım. Hedefim 34'te 34 oynamak. Hicbir macı kacırmak istemiyorum. Yapılan transferler cok iyi. Ama ben kimseden cekinmiyorum. Her gun calışıyorum. Umarım arzuladığım performansı sergilerim" dedi. KARAMAN: 'HER ZAMAN GERİ DONEBİLİRSİN' Hem Bursaspor'da hem de Caykur Rizespor'daki calıştırıcısı Hikmet Karaman'ın kendisine cok guvendiğini belirten 19 yaşındaki oyuncu, şunları dile getirdi: "Hikmet hocam bana cok guveniyordu. Devamlı oynayacak kademeye geleceğimi soyluyordu. Yurtdışına gitmeyi duşunmemi, Bursaspor'da da başarılı olacağıma inandığını belirtti. Ayrıca her zaman da geri donebilirsin dedi. Onun da yuzunu kara cıkarmamak icin elimden geleni yapacağım." Barış YALIM / Bursa Hakimiyet