Bursaspor'un yeni transferi Serdar Kurtuluş, anlamlı bir harekete imza attı. Başkan Ali Ay, "Serdar benimle paradan once, giyeceği formayı konuştu. Goruşmemizde '16 numaralı formayı bana ver başkanım' dedi" ifadelerini kullandı. 10 yıllık aranın ardından yeniden Bursaspor'a geri donen Serdar Kurtuluş'un eski takımının formasını giymek icin sabırsızlandığı oğrenildi. Verdiği roportajda da bunu belirten ve doğduğu buyuduğu şehre geldiği icin cok heyecanlı olduğunu dile getiren Serdar Kurtuluş icin Başkan Ali Ay da ovgu dolu sozler sarf etti. Başkan Ay'ın en dikkati ceken sozu ise, "Serdar'ın her şeyden once giyeceği formanın 16 numara olmasını istemesi beni cok mutlu etti" oldu. İNANILMAZ ETKİLENDİM Başkan Ali Ay, Serdar Kurtuluş'la ilgili şoyle konuştu: "Serdar Kurtuluş cok karakterli ve duzgun bir cocuk. Tam bir Bursasporlu. Gostereği performansla da bunu kanıtlayacaktır. Cok iyi bir transfer gercekleştirdiğimize inanıyorum. Her şeyden once Serdar alacağı ucretten once bana, '16 numaralı formayı bana ver başkanım' dedi. Bu sozleri beni inanılmaz etkiledi. Serdar'ın Yeşil Beyazlı formanın hakkını sonuna kadar vereceğine inanıyorum." Barış YALIM / Bursa Hakimiyet