Antalyaspor Kulubu olağan genel kurulu AKM’de gercekleştirildi. 32 yaşındaki Ali Şafak Ozturk'un tek aday olarak girdiği kongre beklenildiği gibi sonuclandı. Genel kurulda Ali Şafak Ozturk ve ekibi 3 yıllığına Antalyaspor’da goreve geldi. Genel kurulda konuşan Antalyaspor Kulubu'nun yeni Başkanı Ali Şafak Ozturk, “Antalyaspor sureci başladıktan sonra gecem gunduzum Antalyaspor oldu. Antalyaspor’da ciddi potansiyel var. Şehir cok guzel. Yeni stadı var. Yeni tesisler geliyor. Avrupa’da tesisleri gezdim, boyle bir tesis gormedim. Bundan sonra yeni bir sayfa acıyoruz. Gecmişte olan doğru ve yanlış şeyleri değerlendireceğiz ama sizden de desteğinizi bekliyorum” dedi. Antalyaspor Vakfı esk Başkanı Ali Yılmaz'ın ise Gultekin Gencer doneminde verilemen menajerlik ucretlerini acıklaması kongrede tansiyonu yukseltti. Ali Şafak Oztur’un yeni listesi ise şu isimlerden oluştu: Ali Şafak Ozturk (Opet - Regnum Otel), Nadire Konuk Akıncıoğlu (İşletmeci), Şefik Oz (Turizm-Resturant), Salih Peker (Peker Telekom), Nurettin Unal (Opet Bayii), Mehmet Akdağ (7 Mehmet Resturant), Emin Hesapcıoğlu (Opet Bayii), Bora Terzioğlu (Avukat), Sabri Unver (Sena Tur), Unal Pala (Uzaltaş), Tolga Celik (Alumen Yapı), Salman Aksal (Aksal Celik), Emin Altıner (Gayrimenkul Danışlanlık), Cumhur Arıcı (Doktor), Mustafa Ozdoğan (Doktor), İsmail Bilal (Ford Bayii), Ozgur Kasapoğlu (Mobilya), Mustafa Vicir (Avukat), İnanc Kendiroğlu (DTO Başkanı)
Gunluk Gazeteler