Bursaspor’un BJK’dan transfer ettiği Serdar Kurtuluş’a taraftarımız tepkili ancak eski anılarda bir karışıklık mı var? Bursaspor’dan ayrılış surecleri Kurtuluş kardeşlerin birbirinden oldukca farklı olmuştu. Yeşil beyazlı takımda forma giyen Kurtuluş kardeşlerden Serdar Kurtuluş’un Bursaspor’dan ayrılarak Beşiktaş’a gidişindeki surec ile kardeşi Fatih Serkan Kurtuluş’un ayrılışı arasında bariz bir fark var. Fatih Serkan Kurtuluş Bursaspor’da oynarken sozleşme yenilemeye yanaşmamış ve takımdan ayrılmak istediğini acıkca belli etmişti. Bursaspor ve Fatih Serkan Kurtuluş arasındaki ipler iyice gerilirken genc oyuncu son dakika operasyonu ile İstanbul ekibi Galatasaray’a imza atmıştı. İŞTE O DONEM SERDAR kURTULUŞ'UN ACIKLAMALARI: "Serdar Kurtuluş Beşiktaş’ta! Siyah-beyazlılar Serdar’a karşılık Bursaspor’a 1 milyon dolar ve Eser Yağmur ile Sinan Kaloğlu’nu verecek. Serdar Kurtuluş’un başka bir takıma satılması halinde de yeşil-beyazlılar bu bonservis bedeli uzerinden yuzde 20 pay alacak. SERDAR: HABERİ TELEVİZYONDAN OĞRENDİM Beşiktaş’ın Bursaspor’dan transfer ettiği genc oyuncu Serdar Kurtuluş, “Transfer haberini televizyondan oğrendim” dedi. Genc oyuncu, altyapısında yetiştiği Bursaspor Kulubu’nden ayrılmanın kendisini uzduğunu, ancak Beşiktaş gibi buyuk bir takımda forma giyecek olmanın da heyecan ve mutluluğunu yaşadığını soyledi. Menajeri aracılığıyla uzun suredir bircok takımdan transfer teklifleri aldığını belirten Serdar Kurtuluş, “Beşiktaşlı yoneticilerin uzun suredir ısrarla beni istediklerini biliyordum ama net bir şey yoktu. Başkanımız Levent Kızıl, yoneticilerle anlaşmış. Transfer haberini televizyondan oğrendim” diye konuştu. Kurtuluş, cocukluğundan bu yana Bursaspor’da kaptanlığa kadar yukseldikten sonra 3 buyuk takımdan birine gitmeyi istediğini ifade ederek, “Ben Bursaspor’da doğdum, Bursaspor’da Serdar Kurtuluş oldum. Ozellikle taraftarımızı cok seviyorum. Gitmek benim icin hic de kolay değil. İsteklerim biraz erken oldu” dedi. “HEDEFLERİM BUYUK” Genc oyuncu, kendisine cok guvendiğini, Beşiktaş’ta da cok calışarak surekli forma giymek istediğini belirterek, “Hedefim, siyah-beyazlı forma altında başarılı olup A Milli Takım’a secilmek ve daha sonra İngiltere Ligi’nde oynamak. Bir gun bunu başaracağıma inanıyorum. Bursasporlu taraftarlar gitmemi istemiyor. Gonlum her zaman Bursaspor’un başarılı olmasından yana. Başarılı olacağından da eminim. Taraftarlar bana kızabilir ama hepsini cok seviyorum. Futbolu Bursaspor forması altında bırakmak istiyorum” diye konuştu. Serdar Kurtuluş, 5-6 Haziran’da Beşiktaş Kulubu ile mukavele imzalayacaklarını kaydetti" Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İşte Serdar Kurtuluş gercekleri!