Tam 10 yıl once 17 yaşında Bursaspor kapısından dışarı cıkarak Beşiktaş'a transfer olan Serdar Kurtuluş, yeniden yeşil beyazlı kulube donduğu icin sevincten havalara ucuyor... Yeşil beyazlı formayı ilk kez OLAY Spor icin giyen tecrubeli oyuncu, ilk roportajını da OLAY Spor'a verdi... Bursaspor'dan transfer teklifi geldiğinde hic uzatmadan kabul ettiğini belirten tecrubeli defans oyuncusu, yeniden şampiyon olmak icin elinden gelenin fazlasını yapmaya geldiğini soyledi. Serdar şunları soyledi: HEYECANIM COK FAZLA '7 yaşında girdiğim ve 2 yıl profesyonel olarak hizmet ettiğim kulup olan Bursaspor'a donduğum icin cok mutluyum. 2. Lig'den Super Lig'e cıkarken elde ettiğimiz başarıyla kariyerimdeki ilk şampiyonluğumu burada yaşadım. Daha sonra transfer oldum ve yıllar cok cabuk gecmiş. Tam 10 yıl sonra yuvama geri dondum. Bu formayı aynı heyecanla giyeceğim ve gucumun yettiğinden daha fazlasını vereceğim.' HAMZA HOCA'YA GUVENİYORUM 'Bursaspor'dan ilk teklif geldiğinde olumlu karşıladım. Başka tekliflerde vardı ancak Bursaspor'un adını duyunca diğerlerini reddettim ve burasıyla cok fazla uzatmadık hemen anlaşma sağladım. Yetiştiğim kulube donmekten dolayı cok gururluyum. Hamza hoca ile daha onceden calışma fırsatım olmadı ancak oyun sistemini biliyorum. Kendisinin metodlarını ve calışma şeklini beğeniyorum. Bir sorun yaşayacağımı duşunmuyorum aksine Hamza hoca ile cok başarılı olacağımıza inanıyorum.' TAKIM OLMALIYIZ 'İlk olarak takım olmamız gerekli. Sadece futbolcu ve hocalar icin soylemiyorum. Başkan, yonetim, taraftar, şehrin onde gelenleri ile tum camia olarak birleşirsek başarılı oluruz. Bunun orneğini Bursaspor 2010 yılında verdi ve neler başarabileceğini tum dunyaya kanıtladı. Taraftarımız takımın arkasında olunca neler olduğunu biliyoruz. Bence Turkiye'nin en iyi taraftarına sahibiz. Sadece kulube zarar verecek eleştiriler her zaman durumu daha kotu yapmıştır.' SAVAŞMAYA GELDİM Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada goz yaşlarına boğulduğu icin eleştirilere maruz kalan Serdar, konuyla ilgili şoyle konuştu: 'Gittiğim her yerde beni insanlar evladı gibi gordu. Ben de gittiğim her yerde terimin son damlasına kadar elimden gelenin fazlasını verdim. Gecen sene Akhisar Belediyespor macında ağlamam cok fazla buyutuldu. Bu takımın kim olduğu onemli değil cunku oynadığım kulup şampiyonluğa gidiyordu.' YANLIŞ YAPMAM 'Ben de uzun zaman sonra oynama fırsatı buldum ve kazanmayı cok istiyordum. Ancak kenarda işlerin iyi gitmediğini gorunce bir duygu patlaması yaşadım. Bence normal bir davranıştı. Cunku orada giydiğim formayı sahiplendim ve o gun orada gulmem mi gerekiyordu ki? Artık Bursaspor'dayım ve merak etmesinler. Bu forma icin cok daha fazlasını vereceğim. 2010'da şampiyon olduğumuzda ben belki takımda değildim ama herkes kadar sevindim. Başım dik, Bursaspor icin kimseye yanlış yaptığımı duşunmuyorum.' Bursaspor formasıyla ilk kez poz veren Serdar Kurtuluş, '16 numarayı eğer verirlerse giymek isterim. Daha once Gaziantepspor'da 4 sene giydim. Bursalı olduğum icin 16 numarayı seviyorum. Bu yuzden 16 numarayı giymeyi gonulden istiyorum ancak eğer cok daha onemli bir yeri varsa sorun olmaz 2 numarayı da giyerim' dedi. Bursasporluyuz.org