Goztepe Teknik Direktoru Tamer Tuna, kalan 3 haftada puan avantajlarını koruyarak ligde kalmak istediklerini belirtti. Super Lig'de ust uste Medipol Başakşehir ve Antalyaspor galibiyetlerinin ardından kumede kalma umutlarını artıran Goztepe, cumartesi gunu evinde oynayacağı Demir Grup Sivasspor macına iddialı hazırlanırken, Teknik Direktor Tamer Tuna acıklamalarda bulundu. Urla Adnan Suvari Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen genc calıştırıcı, "Son iki macı kazanmamız cok onemliydi. Şimdi onumuzde Sivasspor, Bursaspor ve Ankaragucu musabakaları var. Geride kalan 2 macta inancı, kaybedilmiş birlikteliği tekrar sağlamış olmak ve bunun galibiyetlerle gelmesi cok sevindirici. Ben bu takımın geriye doneceğini hep biliyordum. Son haftaya kadar, son bitiş duduğune kadar mucadelemizi surdureceğimize inanıyorum. Şu anda Erzurumspor'un 1 puan, Bursaspor'un 3 puan onundeyiz. Bunu son haftaya kadar goturmek istiyoruz" dedi. Her macı ayrı ayrı değerlendirdiklerini ifade eden Tamer Tuna, "Maclar cok zor gececek. Her takım icin cok zor bir periyot ama sağladığımız birlikteliği son haftaya kadar taşıdığımız takdirde Super Lig'de var olan Goztepe'nin devamını sağlayacağız. Fikstur avantajını taraftarımızla nasıl gercekleştirebileceğimizi ve bunun bize sağladığı avantajları cok iyi biliyoruz. Onların coşkusunu, tutkusunu, bağını ve ruhunu iyi tanıyoruz. O ruhla var olan bir takım sahada olduğu surece bu fikstur avantajını kullanabileceğimizi duşunuyorum. Ancak karşılaşmalardan mutlaka sonuc almamız gerekiyor" yorumunu yaptı. Tuna, iyileşen Gassama'nın yanı sıra Agbenyenu'nun da takımla calışmalara başladığını, Yasin, Ghilas, Grillo, Kadu, Traore, Hakan ve Atakan'ın sakatlıklarının devam ettiğini soyledi. Antrenmanı Başkan Mehmet Sepil de izledi. Sepil, idmanda Tuna ve ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Kaynak: DHA .