Bursaspor Başkanı Ali Ay, sezonun ilk macı sonrası oluşan tabloyu Sonmez Medya'ya değerlendirdi. Portekiz‘in Porto takımında forma giyen Hernani icin kulubuyle temas halinde olduklarını soyleyen Ali Ay, “Biz bu oyuncuyu istiyoruz. Kulubunun karar vermesini bekliyoruz” diye konuştu. Hernani’yi Porto kulubunun kiralık olarak elden cıkarmayı duşunmediği ve oyuncuyu bonservisiyle gondermeyi planladığı ifade edildi. Başakşehir macındaki skorun kendisini tatmin etmediğini belirten Ali Ay, “Takımımızın sergilediği futbol yuzde yuz tatmin etti diyemem. Taşlar yerine oturduktan sonra takım cok daha iyi yerlerde olacak. Bunun sozunu veriyorum. Taraftarımız mucadele eden, koşan, 90 dakika cansiperane oynayan bir takım seyredecek. İnşallah yapacağımız transferlerle de cok daha iyi olacak” diye konuştu. Ali Ay, teknik direktor Paul Le Guen‘in de sergilenen futboldan memnun olduğunu belirterek, Fransız calıştırıcının macın hemen sonrasında daha cok calışmaları gerektiğini kendisine soylediğini diye getirdi. 40 YILLIK BURSASPORLU GİBİ Yeni transferlerin performansını da değerlendiren Ali Ay, Mikel Agu‘ya ayrı parantez actı. Ali Ay, “Acıkcası Mikel Agu’dan bu kadar iyi bir performans beklemiyordum. Sanki 40 yıllık Bursasporlu gibi cok soğukkanlı oynadı. Daha once Agu’yu sadece antrenmanda 5-10 dakika seyretmiştim. Ama buradaki performansını gordukten sonra hakikaten iyi bir transfer yaptığımızı duşunuyorum” ifadelerini kullandı. Ali Ay, Badu‘nun henuz istenilen duzeyde olmadığını işaret ederek, onun da ortaya koyduğu mucadelenin kendilerini tatmin ettiğini soyledi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Delarge‘ın katılımı ve yapılacak takviyelerle takımın daha iyi duzeye geleceğini belirtti. Taraftarın gecen sezonun son haftasında oynanan Trabzonspor macında takımı protesto etmesinden sonra Başakşehir macının ardından bu kez alkışlarla soyunma odasına gondermesine sevindiğini ifade eden Ali Ay, “Bizim taraftarımız bu. Bizim taraftarımız mucadele eden, cansiperane koşan, yani yenilse de o formanın hakkını veren futbolcu istiyor. Biz de zaten ona gore futbolcu seciyoruz. Ona gore futbolcu transfer ediyoruz. Ben taraftarımızı tebrik ediyorum. Bunlar ozlediğimiz şeyler. Keşke İstanbul’da puan alsaydık cok daha guzel olurdu. Ama kısmet değilmiş. Gelecek hafta taraftarlarımız tribunleri doldursun, ozlediğimiz taraftar geriye gelsin” ifadelerini kullandı. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay “Porto Hernani’yi vermiyor!”