Super Lig'in ilk hafta macında Galatasaray'a deplasmanda 4-1 yenilen Kayserispor'un teknik direktoru Marius Sumudica, kendilerinden cok daha etkili bir rakibe karşı mucadele verdiklerini soyledi. Musabakanın ardından gercekleştirilen basın toplantısında konuşan Marius Sumudica, "Kimseyi suclamak istemiyorum ancak şu anda mac hakkındaki goruşlerimi soylemek biraz zor. Fiziksel anlamda bizden cok daha iyi bir takıma karşı oynadık." dedi. UEFA Avrupa Ligi maclarındaki analizlerinden cok daha farklı bir Galatasaray'la karşılaştıklarını aktaran Sumudica, "Rakibimiz cok gucluydu. Biz de onemli hatalar yaptık. Bu hataları anlamak gercekten zor. Bunun kucuk bir iş kazası olduğunu duşunmek istiyorum." diye konuştu. Galatasaray macı oncesi, "Komandolar gibi cıkıp, onları oldurup geri geleceğiz." şeklinde sozleri olduğunun hatırlatılması uzerine Rumen calıştırıcı, "Galatasaray'ın silahları bizden daha etkiliydi. Biz oklarla geldik, onlarda ise tufekler vardı. 'Komando gibi cıkacağız' derken, benzetme yapmıştım. Bugun biz komando olamadık ama rakibimiz oldu." ifadelerini kullandı. Sumudica, A Milli Takım'ın başına getirilen Mircea Lucescu'nun babası gibi olduğunu dile getirirken, yeni gorevinde kendisine başarı dileklerinde bulundu. Gazeteler