Barış Yardımcı'nın beklenen duzeye gelmemesi, Ertuğrul Ersoy'un sağbekte oynamak istememesi bu mevki icin arayışları artırdı. Le Guen yonetime, 'Umman'dan bildiğim oyuncular var. Sağbek transferini bana bırakın' dedi. Transferde eski oğrencilerine yonelen Fransız teknik adam yonetime net konuştu: “Sağ beki bana bırakın” ERTUĞRUL OYNAMAK İSTEMEDİ Hazırlık maclarında ve sezonun ilk karşılaşmasında sağ bekte istenilen ritmi tutturamayan Bursaspor‘da arayışlar davam ediyor. Bu mevki icin eldeki tek isim Barış Yardımcı henuz istenilen form duzeyini yakalayamadı. Asıl oyun bolgesi stoper olan ancak zaman zaman sağ bekte de gorevlendirilen Ertuğrul Ersoy ise teknik heyete ‘sağ bekte oynamak istemiyorum‘ dedi. Bacary Sagna‘yı yuksek maliyeti nedeniyle kadrosuna katamayan, Makedon Ristovski‘yi ise Sporting‘e kaptıran Bursaspor’da teknik direktor Paul Le Guen‘in ilginc bir cıkış yaptığı oğrenildi. UMMAN’DA TEMAS KURULACAK Scout departmanının sağ bek arayışlarını surdurduğu donemde Fransız calıştırıcının yonetime, bu mevki icin kendisinin de bir- takım temaslar kuracağını soylediği bildirildi. Le Guen’in yonetime, ‘Barış elbette istenilen duzeye cıkacak. Ona guveniyorum ancak, kesinlikle sağbek almamız şart. Umman Milli Takımı’nda calıştığımda dikkatimi ceken oyuncular vardı. Onlarla temas kuracağım. Sağbek işini bana bırakın‘ dediği belirtildi. Paul Le Guen’in Umman‘daki oyuncularla yapacağı goruşmeden sonra bahsi gecen sağbeklerle yonetimin temas kurması kararlaştırıldı. Bursasporluyuz.org