Bank Asya 1. Lig'de mucadele eden Diyarbakırspor'un devre arasında Caykur Rizespor'dan kiraladığı ve son haftalarda gosterdiği performansla dikkatleri uzerine ceken golcu futbolcu Şadi Colak'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı bildirildi. Gecen hafta takımı adına Sakaryaspor'a 4 gol birden atan Şadi Colak Diyarbakırspor'da kalmak istediğini ifade ederek, "Diyarbakırspor'da oynamak icin seve seve gelmiştim. Sakatlık ve kart cezalı haftalarım beni fazlasıyla uzdu. Tum maclarda oynamak ve takımıma daha faydalı olmak isterdim. Diyarbakır şehrini sevdim. Taraftarlar da bana cok destek verdiler. Onların ilgisine layık olmaya calıştım. Oynadığım maclarda takımım adına 8 gol attım. En son Sakaryaspor macında 4 gol atıp takımıma bu onemli haftalarda 3 puanı kazandırmam beni fazlasıyla sevindirdi. Şu anda bu kentte cok mutluyum. Kiralık geldiğim icin uzgunum. Caykur Rizespor'un futbolcusuyum. Diyarbakırspor'da sozleşmem sezon sonunda bitiyor. Benim burada kalabilmem icin kulubumun beni vermesi gerekiyor" dedi. __________________