Malatyaspor'da yonetim kurulu 3 Mayıs'ta yapılacak kongre oncesinde toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Basın Sozcusu Ali Cengiz aday olup olmayacaklarının yapacakları istişareden sonra belirleneceğini soyledi. Sarı-kırmızılı kulubun idari binasında Kulup Başkanı İlhan Kavuk'un başkanlığında basına kapalı gercekleştirilen yonetim kurulu toplantısında, kongrede aday olunup olunmayacağı goruşuldu. Basın Sozcusu Ali Cengiz, toplantıda 3 Mayıs gunu yapılacak olan kongreyi goruştuklerini belirterek, "Başkanımız İlhan Kavuk, yonetim kurulu uyelerinden tek tek goruş aldı. Bizim icin en kolay cumle kongrede aday olmamaktır. Ancak, Malatyalılık sorumluluğu ile hareket edip once ilin yetkilileriyle istişarede bulunacağız. Başkanımız bırakmak istiyor ancak Malatyalılık sorumluluğu dizginliyor. İstişareden sonra aday olup olmayacağımız belli olacak" dedi. Kulubun kapısına kilit vurulacağı donemde, takımın dibe vurduğu bir zamanda gorevi devir aldıklarını hatırlatan Basın Sozcusu, "Bugun takımı ligde iyi bir yere getirdik. Ayrıca, maddi anlamda eskisi gibi buyuk olan sorunları biraz azalttık. Elbette ki maddi sıkıntı suruyor. Bu nedenle Malatyalı iş adamlarımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu tekrarlıyoruz" ifadelerini kullandı. __________________